Ennek a 3 csillagjegynek nagy szerencséje lesz a szerelmi életében június 10-én

Kos

Ezen a napon, június 10-én teljes bizonyossággal tudni fogod, hogy az a személy, akit szeretsz, biztosan az a személy, akivel le akarod élni az életed. Minden olyan tulajdonsággal rendelkezik, amit imádsz. Bár kissé furcsa, pontosan ez tetszik benne,, és azt is észrevetted, hogy te magad sem vagy éppen „furcsaságoktól” mentes.

Eléggé egyedi vagy, és a Hold-Uránusz fényszögenek tranzitja alatt szerencsésnek érezheted magad, kedves Kos, hogy van valaki az életedben, aki értékeli a vad szokásaidat. Tudod, hogy nem vagy a legkönnyebben kijövő ember, bár ezt inkább megtartanád a kis titkodnak. Mégis, ha valaki az életedben a keserű végsőkig veled lesz, akkor jobb, ha elfogad téged olyannak, amilyen vagy. Ennek tudata ma megtörténik, és ez örömteli érzéssel tölt el.

Ikrek

Mindig is tudtad, hogy ha „letelepedsz”, akkor annak a személynek, akivel ezt meg fogod tenni, egyedinek kell lennie, mivel te ritka fajta vagy. Nem érdekel a párkapcsolat. Kalandot akarsz. A Hold június 10-én, az Uránusz-Hold alatt fényszöge rájössz, hogy az a személy, akivel a legtöbb időt töltöd, valóban olyan, aki megfelel ennek a célnak. Ez a személy másképp látja a világot, és neked tetszik a felfogása!

Ezt már olvastad?
Csütörtöki horoszkóp, Szeptember 28., Elég nagy ambíció van ma a levegőben

Ez a tranzit felszínre hozza számodra a furcsaságát, és ez idő alatt rájössz, hogy ez a te állapotod: szükséged van valaki furcsára az életedben, mert te is furcsának érzed magad. Hogy mit jelent a „furcsa”, az csak rajtad múlik, de tudod, hogy megvannak a sajátos örömeid. És mi lehetne jobb, mint megosztani ezeket az élvezeteket valakivel, aki ugyanolyan „furcsa”, mint te? Nincs is ennél szórakoztatóbb dolog!

Oroszlán

A lelkesedés a középső neved, kedves Oroszlán, és június 10-én megmutathatod valakinek az életedben, hogy mennyire fel tudsz pörögni, ha a szerelemről és a kifejezésmódról van szó. A párkapcsolatodban olyan emberrel vagy, aki kiállta az idő próbáját, és úgy érzed, ha ennyi idő eltelhetett anélkül, hogy az ajtót tapogatná, akkor ő kell, hogy legyen az igazi.

Ezt már olvastad?
Csütörtöki horoszkóp, Szeptember 28., Elég nagy ambíció van ma a levegőben

Egyszerű ember vagy, és ezt te is tudod, de ennek az egyszerűségnek a nagy része a szórakozásról, az izgalomról és az aktivitásról szól. Olyan társra van szükséged, aki lépést tud tartani veled, és a Hold-Uránusz fenyszöge alatt száz százalékos bizonyossággal tudod, hogy megtaláltad a tökéletes embert. Szóval, kedves Oroszlán, hajrá! Élvezd a különleges szerelmet, és tudd, hogy nagyon-nagyon szerencsés vagy, hogy ilyen kaliberű valakit találhattál. Üdvözöllek a legjobb életedben.

X