Bak

Bak, a héten vagy fel fogsz ajánlani egy ötletet valakinek, vagy már megtetted. Ez történhet üzleti vagy más környezetben. A héten nem fogsz választ kapni, de légy türelmes. Azért vagy a legjobb horoszkópok listáján, mert mindent a megfelelő módon indítottál el. Ez pedig sok sikert és gazdagságot fog neked hozni. Néhányatok számára ez egy házassági helyzet lehet. Különösen akkor, ha egy potenciálisan előnyös házasságot próbálsz összehozni a gyermeked számára egy másik jómódú/előkelő családdal.

A Bika jegyű Jupiter ezen a héten az Északi csomóponttal áll kapcsolatban. Ezért a hét előrehaladtával ragyogni fog a szerencséd. A Bak ugyanis mindig harmonikus trigonkapcsolatban áll a Bikával. Csak óvakodj a dicsekvéstől vagy az ünnepléstől, mielőtt az üzlet megköttetett vagy mielőtt zöld utat kaptál volna. A hét későbbi felében a Skorpióban járó Hold megkeserítheti ezt a jó szerencsét, ha hencegésnek vagy nagyképűségnek engedsz.

Az sem jelenti azt, hogy csak azért, mert az energia ezen a héten jó, nem jelenti azt, hogy nem várnak rád kihívások. Egyeseknél ez azért van, mert féltékeny emberekkel vagytok körülvéve. Másoknak azért, mert már így is túl sok minden van a nyakadon, és ez az új dolog egy csapásra megnégyszerezi a terhet. Legyetek továbbra is óvatosak, ahogy haladsz előre, és minden rendben lesz.

Rák

Rák, ha anyagilag nagyon jól állsz, ezen a héten késztetést fogsz érezni arra, hogy ezt a pénzt jó célra fordítsd. Néhányan talán már most is érzik ezt. Bár kétféleképpen gondolkodsz erről a helyzetről. Attól félsz, hogy a jó szerencséd eltűnik, ha rossz sémáknak dőlsz be. De attól is félsz, hogy nem használod ki az ismert befektetési technikákat, és nem sikerül megszilárdítanod a vagyonodat. Nem akarja, hogy együgyűnek lássák, aki felhalmozta a vagyonát, és nem igazán jutott sok mindenre, miközben a barátai milliomosok lettek. Aggodalmai jogosak.

A probléma az, hogy mivel a Rákban lévő Vénusz a jeledből való kilépés küszöbén áll, a Lilith pedig visszafelé halad a Vénusz felé, bármilyen befektetést is teszel ebben az időszakban, az csak évtizedek múlva hozhat jó hozamot. Néhányan közületek talán nem lesznek hajlandóak ilyen sokáig érintetlenül hagyni a pénzüket. És emiatt hajlamosabbak vagytok ilyenkor bedőlni a gyorsan meggazdagodni vágyó vállalkozásoknak. Azért kerültél a legjobb horoszkópok listájára, mert szükséged volt rá, hogy ezt halld, és ne hozz most elhamarkodott döntéseket. Különösen, ha valaki arra biztat, hogy bízz a szakértelmében, és engedd, hogy ő kezelje a vagyonodat. Nem ismered eléggé ezt a személyt ahhoz, hogy észrevegye a vörös zászlókat.

Továbbá, ha nemrég szakítottál valakivel, ne fesd le a kapcsolatot úgy, mintha teljesen feleslegesen vesztegetted volna az idődet. A szerelem és a pénz két különböző dolog, még akkor is, ha egyesek megpróbálják egy és ugyanazon címkével ellátni őket. Ha úgy kezelsz egy romantikus kapcsolatot, mint egy üzleti befektetést, amelytől idővel bizonyos megtérülést vársz, azonnal kirúgod a szerelmet az ablakon, és garantálod, hogy nem fogod megtapasztalni azt, amit remélsz.

Halak

Halak, ha ezen a héten házasodsz, gratulálok! És ha az illető történetesen Bak, akkor olvasd el az ő üzenetét is. Ez a hét fenomenális lesz számodra. A hét nagy részében nyugodtnak, összeszedettnek és zen-nek fogod érezni magad. Még a mérgező emberek és a körülötted lévő konfliktusok sem tudnak majd megzavarni. A zavartalan energia erős ezen a héten!

Csak a hét második felében a Szaturnusz a Halak jegyében és a Hold a Skorpióban áll. Az emberek megpróbálnak majd belerángatni a drámájukba, akár akarod, akár nem. Neked pedig le kell húznod a határaidat, és vissza kell utasítanod, hogy belekeveredj, ha nem akarsz. A Szaturnusz arra tanít, hogy ne mindig sodródj az árral, és legyél tudatosabb a döntéseidben.

Lehet, hogy megbántasz valakit, de az ő felelőssége, hogy szabályozza az érzelmeit, ha nem érti, mit jelentenek a határok. A te felelősséged, hogy érvényre juttasd őket, és ne engedd, hogy bárki bűntudatot ébresszen benned, hogy olyasmit tegyél, amit nem akarsz.

Ezt azonban ne keverd össze a meneküléssel. Azzal, hogy úgy döntesz, hogy nem avatkozol bele, nem adod meg a szabadságot arra, hogy figyelmen kívül hagyd, ami körülötted történik. Továbbra is a pálya széléről figyeld a történéseket. Így, ha később meggondolod magad, ismét tudatában lehetsz annak, hogy miért döntöttél úgy, hogy részt veszel. Ez az a lecke, amit a Szaturnusz ezen a héten próbál megtanítani neked.

X