Ennek a 3 csillagjegynek nagyszerű napja lesz június 10-én

Szűz

A mai nap furcsa nap lesz számodra, kedves Szűz. Többnyire eléggé rutinszerű lesz, és semmi rendkívüli. Aztán váratlanul valami érdekes dolog fog történni közted és a barátaid között. A Bika jegyű Merkúr most trigonban áll a Szűz jegyű Ceres-szel, és fényszög aspektust alkot az Oroszlán jegyű Vénusszal. Valaki véletlenszerűen elmondhatja neked, hogy belezúgott valakibe, és szüksége van a segítségedre, mint szárnysegéd. Vagy pletykálhatsz a bűnös örömeidről valakivel, akivel általában nem szoktál beszélni ezekről a dolgokról. Talán egy munkatársaddal. Meglepő lesz, de rá fogsz jönni, hogy mennyi közös van bennetek. Ez egy új barátság kezdete lesz egyikőtök számára. Ne vigyétek rögtön túl messzire a dolgot.

Ha kapcsolatban élsz (még ha csak a fejedben lévő fellángolásod iránti elköteleződésről is van szó), a mai nap remek alkalom arra, hogy arra koncentrálj, miért dobog olyan hevesen a szíved az illető körül. Néhányan szinte hagyjátok, hogy a hétköznapok rutinja elfeledtesse veletek, hogy rengeteg dolog van, aminek örülhettek. Ez nem fog megtörténni egy nap alatt. A kis lépések még mindig elég messzire viszik az embereket.

Ezt már olvastad?
3 csillagjegy, akiknek nagyszerű napjuk lesz szeptember 22-én, pénteken

A Halak jegyében álló Neptunusz nem a barátod ebben az időszakban. Ezért vigyázz, nehogy a társas nyomás és az ellentétes elképzelések összezavarjanak. A többfeladatúság segít ebben az időszakban. Míg az élet egy vagy két aspektusára való túlságosan szűkös összpontosítása miatt figyelmen kívül hagyhatsz valami fontosat.

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal
X