Skorpió

Néha a legjobb dolog, ami történhet, egy stressz és teljes unalom nélküli nap. Ilyen lesz ez a nap számodra, kedves Skorpió. Mindez a bolygók és aszteroidák miatt, amelyek a zodiákus kerék ellentétes féltekéjén, a Bikában, az Ikrekben, a Kosban és a szomszédban összpontosulnak. Szerencsére ma nem veszel részt az ő feszült csatározásaikban. A legkevésbé sem. Szóval hozd ki a legtöbbet a napból, és csak pihenj.

Emellett a mai nap remek alkalom arra is, hogy átgondold (vagy újragondold) a szerelmi stratégiáidat. Ha egyedülálló vagy, sorold fel, milyen tulajdonságokat keresel egy partnerben. A Szaturnusz a Halakban és a Vénusz a Rákban áll, így ez a nap kiválóan alkalmas arra, hogy szerelmi rituálékat tarts, amelyek az örökkévalóságig tartó személy megtalálására összpontosítanak. Ha kapcsolatban élsz, emlékeztesd magad arra, hogy a szerelmet nem kell mindig nagy gesztusokkal kifejezni. Néha azzal, hogy átveszed a partnered házimunkáját, amikor rosszul érzi magát, tudatni tudod vele, hogy figyelsz rá, még akkor is, ha nem szívesen kér segítséget.

Nyilas

A Vízöntőben járó Hold a Nyilasok számára simává és könnyűvé teszi a napot, azonban igyekezzenek elkerülni mások problémáit. Úgy érezheted, hogy az igazságosság vagy a jóindulat érdekében muszáj (vagy bűntudatod lesz, ha nem teszed). A mai energiák miatt a támogató gesztusod beavatkozásnak fog tűnni. Hagyd hát, hogy egyedül találják ki az életüket. Tartsd tiszteletben a határaikat ebben az időszakban.

Néhányan közületek most kezdenek ráébredni a társadalmi körötökben lévő embereket befolyásoló alárendelt áramlatokra. Lehet, hogy nem akarják, hogy mások tudjanak róla, de számotokra nyilvánvaló, hogy ki az, aki becsapja magát azzal a személlyel kapcsolatban, akibe beleszeretett, és ki az, aki nem hajlandó tudomásul venni, hogy változtatnia kell a szokásain. Ismétlem, a mai nap nem alkalmas arra, hogy aggodalmaidat vagy észrevételeidet közöld. Tedd félre egy későbbi napra.

Szűz

A legfurcsább dolog fog ma történni veled, kedves Szűz jegyű. Úgy érezheted, megrekedtél Perszephoné és Hádész történetében, amikor egy szeretted hosszú idő után visszatér hozzád. Egyesek számára ez egy gyermekelhelyezési kérdés. Másoknak egy barátjuk úgy dönthet, hogy anélkül, hogy észrevenné, belekeveredik egy szektába, és egy időre megszakítja veled a kapcsolatot, különösen, ha megpróbáltad felnyitni a szemét. Most már látja az igazságot, még ha még nem is látja a teljes képet. Azon a határon van, hogy meghozza a helyes döntést, és kiszabaduljon annak a csapdájából, amiről egykor azt hitte, hogy a legnagyobb öröme.

Azok nevetnek utoljára, akik úgy érzik, hogy az emberek nem veszik komolyan. Ne aggódj. Dolgozz azzal, amid most van; hamarosan meg fogod változtatni a megítélését és az előítéleteit. Nem fog tudni félrenézni.

X