Ennek a 3 csillagjegynek szuper napja lesz június 15-én, csütörtökön

Skorpió

Sokaknak olyan emlékeket hoz a nap, amelyekre nem szívesen emlékeznének, kedves Skorpió. Vagy rájössz, hogy fel kell dolgoznod valamit a múltadból, hogy megakadályozd, hogy elrontsa a jövődet. A déli csomópont jelenleg a Skorpióban áll. Szóval ne söpörd ezt a szőnyeg alá. Néha néhány lépést hátra kell lépni, hogy előre léphessünk. Ez nem olyan szórakoztató, mint egy cha-cha tánc, de végül elvezet az ismétlődő ciklusoktól, és segít lezárni egy mintát az életedben.

Az Uránusz a Bika jegyében most a sarkadban áll, még ha kívülről nem is érzed ezt. Minél inkább a függetlenségedre támaszkodsz, és minél inkább eltávolodsz a függőségektől, annál jobb lesz az életed. Néhány Skorpiónak van egy tekintélyt parancsoló személye, aki titokban figyeli a fejlődését. Segíteni akarnak neked, de úgy érzik, most nem alkalmas az idő arra, hogy megmutassák magukat.

A mai nap üzenete kicsit nehézkes, de azért szerepelsz a legjobb naposok listáján, mert pontosan ez az, amire szükséged van ahhoz, hogy a jövőben győzz. Nem fog azonnal beszivárogni. Egy naplóírás segíthet abban, hogy a múltat lezárd, és stabilan haladj előre.

Rák

A mai nap pihentető lesz számodra, kedves Rák. De nem úgy, ahogy gondolod. Továbbra is lesznek terveid, rutinjaid és időbeosztásod, de semmi váratlan dolog nem fog felzaklatni. Bármilyen meglepetés éri is az utadat, az jó lesz. A Hold trinusban áll a Ceres-sel, emiatt a nap tökéletes lesz arra, hogy kapcsolatot teremts a szüleiddel, és kellemes időt tölts a családoddal. Ez hektikus lehet, különösen, ha elfoglalt (és nagy) háztartásod van, de az öröm és a szeretet kárpótol mindenért.

Ezt már olvastad?
Csütörtöki horoszkóp, Szeptember 28., Elég nagy ambíció van ma a levegőben

Legyen hited önmagadban, ahogy haladsz előre. A Rákban álló Lilith titokban olyan lázadóvá változtat téged, amire a világnak most szüksége van… legalábbis a személyes életedben és a befolyásod körében. Mindig nehéznek tűnik, amíg nem az. Válaszd a legkisebb ellenállás útját, de haladj előre. Amikor azt hitték, hogy olyan vagy, mint a víz – könnyen formálható és befolyásolható -, nem vették észre, hogy olyan vagy, mint az óceán: teljesen megállíthatatlan és mély.

Néhány Ráknak „meg kell metszeni” a társasági körét. Csak akkor fogadd meg ezt az üzenetet, ha az intuíciód arra kér, hogy jobban figyelj bizonyos emberekre és a vörös zászlós jelzéseikre. Az emberek általában meglepődnek, milyen gyorsan sikerrel járnak, ha eltávolítják az életükből a rosszmájúakat.

Ezt már olvastad?
Csütörtöki horoszkóp, Szeptember 28., Elég nagy ambíció van ma a levegőben

Ikrek

Kedves Ikrek, ma rá kell hangolódnod az intuíciódra. Néhányan közületek olyan személlyel vagy szervezettel állnak szemben, aki vagy amelyik átveri a szemeteket. Ez egyesek számára szó szerint egy hobbitanfolyamnak álcázott szekta lehet. De lehet valami más is. Amikor a Hold a Bikán áthalad, általában vakfoltot hoz létre számotokra. Természetes hajlamod a beszédre és mások véleményének kikérésére csak súlyosbítja a problémát. Az intuíciód a legjobb barátod, még akkor is, ha már régóta nem használtad, és olyan gyengének érzed, mint a gipszbe zárt karodat.

Mivel a Nap a Juno jegyében és a Neptunusz négyzetében áll, ez közvetlenül összefügg a szerelmi életed egy részével. Ne hagyd, hogy a bizonytalanságod arra késztessen, hogy rossz emberrel lépj oltár elé, vagy hogy becsapd magad azzal, hogy valami mesébe illő, még ha a vörös zászlók csípik is a megérzéseidet. Amint a Nap kilép az Ikrekből, nehezebb dolgod lesz ezt a problémát kezelni.

Ha úgy érzed, hogy hívást érzel, végezz vizualizációs meditációt, hogy kapcsolatba lépj az isteni vagy bármilyen magasabb erővel vagy frekvenciával, amiben hiszel. Akár a jövőbeli éneddel is kapcsolatba léphetsz, és tanácsot kérhetsz. A YouTube kiváló forrás, ha tudod, hogyan találd meg a jó anyagokat.

X