Bika

Amit nem akarsz készségesen bevallani a párodnak, hogy kezdessz unatkozni, és ha lenne hozzá bátorságod, elmondanád neki, hogyan érzel. Eddig csak az állított meg, hogy nem akarod megbántani az érzéseit, de az történt, hogy minél inkább hagyod, annál rosszabb lesz.

Nem fog megváltozni anélkül, hogy ne értesítenéd őt arról, mit csinál rosszul, és 2023. augusztus 1-jén végre megjön az ideg, és átadod az üzenetedet. Amikor a Merkúr tranzitja a Szaturnusszal megjenelik az égen, úgy érzid, mintha egy ultimátum lógna a levegőben… biztosan tudod, hogy ha nem lépsz, akkor örökre megrekedsz a panaszkodás módjában, és ezt semmiképpen sem akarod. Lépj, kedves Bika! Csináld meg!

Rák

Változásra van szükséged a szerelmi életedben, mert bizonyos dolgok kezdtek elfajulni, és nem akarod, hogy a dolgok így alakuljanak. 2023. augusztus 1-jén újrakezdheted a hónapot, és ehhez bátorságra lesz szükséged, kedves Rák. Szerencsére a Szaturnusszal szemben álló Merkúr tranzitja segíthet neked, mivel ez az esemény lendületet adhat annak, hogy kimondd a véleményed, és elérd, amit akarsz.

Amit szeretnél, az a változás, és nem csak azért, mert úgy látod, hogy a szerelmi életben kissé ellustultak a dolgok, hanem mert bizonyos negatív dolgok kerülnek a képbe, és ez már nem mehet tovább. A mai nap az a nap, amikor a párodhoz fordulsz majd egy „új terv” javaslataival, és ő nyitott lesz arra, hogy meghallgasson téged. Most már csak rajta múlik, hogy a hallottakat valóra váltja-e, és jó eséllyel így is lesz.

Bak

Az, hogy a dolgokat a könyv szerint csinálod, számodra életforma, ezért ha valaki eltér a tervtől, bosszankodni kezdesz. Ami még rosszabb, amikor ez a szerelmi életedben történik, hiszen az már jó ideje romlik, és mindez azért, mert úgy gondolod, hogy a partnered „eltért” az eredeti tervtől.

2023. augusztus 1-jén, a Merkúr Szaturnusszal szembeni tranzitja során félelem nélkül szembesíted őt, és elmondod neki, hogy vannak dolgok, amelyeken szeretnél változtatni, és amelyeket nagyon komolyan gondolsz. Nagyon is képes vagy kompromisszumra jutni, és hajlandó vagy a magad részét is vállalni. Ha hibáztál, akkor helyrehozod a hibáidat, de mindenekelőtt: meg kell beszélned a dolgokat. Az őszinteség itt a legjobb politika, de térj a lényegre: változásra van szükség, ha ez a dolog működni akar.

X