Kos

Kedves Kos, a mai nap nagyon energikus lesz számodra. Ha tehát sportoló vagy, vagy szeretsz beltéren vagy a szabadban edzeni, akkor úgy érzed, hogy kedved lesz extra mérföldeket megtenni (szó szerint és átvitt értelemben is). Ez nagyrészt a Rákban járó Holdnak köszönhető, amely négyszöget alkot a Kossal, de szerencsére ezt az extra energiát ma kihasználhatod a termelékenységed növelésére. Általában a négyzetek csak felbosszantanak. Ha párkapcsolatban élsz, extra szeretetet fogsz érezni a partnered iránt. Ma sok figyelmet mutathattok egymásnak, különösen akkor, ha távkapcsolatban éltek, és régóta nem beszéltetek. Még az is lehet, hogy egy randevú estét terveztek későbbre.

Persze a Kosban álló Chionnal hajlamosabb vagy az érzékenységre, de szerethető, laza természeted miatt nem vagy az a típus, akire neheztelnek . Az tönkreteszik a hangulatodat és a napodat. Csak ne feledd, hogy a Chiron olyan sebeket képvisel, amelyeket nem szándékosan okoznak. Tehát az érzékenységed valószínűleg azért van, mert a régi sebek frissen élednek fel, és a sebet kiváltó személy vagy helyzet talán nem is tesz semmi szokatlant.

Rák

A mai nap nagyon szeszélyes lesz számodra, kedves Rák. Az átvonuló Hold ma a te jegyeden halad át, ezért különösen otthonosan érezheted magad, és inkább otthon maradnál, vagy csak összebújnál a pároddal. Néhányatoknak az intim energiája egész nap hullámzik majd, ami a vágyakozás zugait hozza létre, amelyeket lehet, hogy lesz lehetőségetek megoldani, de az is lehet, hogy nem. Ettől függetlenül jól fogjátok érezni magatokat.

A Vénusz is a Rák jegyében áll, így ha valamit meg akarsz nyilvánítani az életedben, akkor most itt az ideje, mint a mai napon. Az égiek csak rövid időre igazodtak össze számodra. Használd ki, amíg itt van! Néhányan közületek ma minőségi időt töltötök a barátaitokkal, talán este vagy telefonon keresztül. Ez örömmel és nevetéssel fogja megtölteni a szíveteket. Összességében elég jó lesz a nap, és a kisebb bosszúságok nem vezetnek semmi nagy dologhoz. Úgyhogy lazíts és élvezd ezt.

Bika

Kedves Bika, a nap tökéletes lesz számodra, ha a marketing vagy a kommunikáció területén dolgozol. A szavak könnyen fognak áramlani, és az érdeklődőket könnyű lesz meggyőzni. Nem azért, mert átvered őket, hanem azért, mert a beszélgetést természetesen arra alapozod, hogy mi hasznuk származik abból, ha kapcsolatba lépnek veled vagy üzletet kötnek veled.

Általában nem így működsz, de most, hogy a Nap végre az Ikrekbe költözött, semmi sem tartja vissza a Bikában ülő Uránusz egyeduralkodó energiáját. Az Uránusz nem rossz. Csak úgyszólván fényévekkel előrébb jársz tőle, mint a többiek, és a Bika általában úgy gondolkodik, mint a csoport, így ez a jövőorientált tapasztalat újdonság számodra.

A nap energiája remekül alkalmas arra, hogy egy rokonoddal elbeszélgessetek a család és a társasági kör legfrissebb híreiről. Persze ez nem biztos, hogy minden Bika számára rezonál. Különösen azokkal, akiknek rossz a kapcsolatuk az édesanyjukkal.

Ha ez a helyzet, a nap könnyebb lesz a szokásosnál … ami mond valamit, tekintve, hogy milyen a szokásos. Emellett, ha spontán elkezdesz egészségesen étkezni, ne aggódj a holnapi vagy a holnaputáni nap miatt. Élvezd a mai nap energiáját, és egyelőre csak egyél egészségesen. A holnapra majd akkor gondolhatsz, ha eljön a holnap.

X