Bika

Ahogy a Jupiter tovább halad az első házadon keresztül, önbizalomtól duzzadónak és magabiztosnak érzed magad. Ahogy figyelmedet a jövőre irányítod, és hagyod, hogy a múlt elhalványuljon, úgy fogod tapasztalni, hogy ez a tranzit reményt és pozitív szemléletet ébreszt benned.

Le fogod nyűgözni az embereket, de ami még fontosabb, le fogod nyűgözni önmagadat. Mit nem tudsz megtenni? Mindig keressétek a lehetőségeket, de ne essetek túlzásokba.

Ez egy nagyszerű átutazás, hogy utazz, új embereket ismerj meg, és jól érezd magad. Június 6-án a Vénusz, az uralkodó bolygód a negyedik napházadba költözik.

Amikor július 22-én visszalép, azon kezdesz el gondolkodni, hogy mitől érzed magad érzelmileg igazán támogatva és biztonságban.

Ezt már olvastad?
Ennek a 3 csillagjegynek nagy szerencséje lesz a szerelmi életében június 10-én

Belső biztonságérzetet fogsz érezni, és megújul a képességed, hogy kérd és megkapd, amit akarsz a személyes kapcsolataidban és a családi életedben.

Július 11-én a Mars az élvezetek ötödik házába költözik, kiemelve a vágyadat, hogy kihasználj mindent, amit az élet kínál.

Július 31-én a Mars trigont alkot a Jupiterrel. Kövesd a megérzéseidet, és ne félj veszélyes helyzetekbe sodorni magad. A bolygók a te javadra fognak dolgozni ezen a nyáron, úgyhogy ne aggódj!

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal
X