Ennek a 4 csillagjegynek lesz a legrosszabb nyara 2023-ban

Rák

Az empatikus és védelmező Rákok számára a zavarok különösen nehezek lehetnek, különösen, ha azok kihatnak a biztonságérzetükre. Ezért lehet, hogy 2023 nyara nehéz lesz számodra, Rák, mivel a Vénusz a pénz és értékek második házán keresztül halad visszafelé. A hiányérzet július 22-e körül kezdődően elhatalmasodhat rajtad. Valóban azt kapod, amit szeretnél az anyagi erőforrásaidból? A Vénusz arra kér, hogy foglalkozzatok azzal, hogy mi az, amire vágytok, és mi az, ami igazán számít nektek. Úgy érezheted, hogy az erőforrásaid kimerültek, de ez az időszak megmutatja, hogy készen állsz arra, hogy újra megerősítsd az értékeidet, és utánajárj annak, amit valóban akarsz.

A lassan mozgó Plútó átkúszik a hetedik, párkapcsolatokkal foglalkozó házadon, megvilágítja személyiséged sötét részeit, és átalakítja a személyes kapcsolataid struktúráit. Itt az ideje, hogy szembenézz az intimitással és a kapcsolatokkal kapcsolatos félelmeiddel, valamint a saját erőddel. Kétségtelen, hogy ijesztő lehet mélyre menni és kimondani az igazságot a szeretteidnek és önmagadnak. Hosszú távon azonban megéri majd a dráma, hiszen olyan kapcsolatokat építesz, amelyek kiteljesítenek téged.

Ezt már olvastad?
Ők a legszerencsésebbek a szerelemben szeptember 22-én

Amikor a Merkúr augusztus 23-án retrográdba lép, számíts váratlan eseményekre, különösen a társasági köreidben. Próbálj meg sodródni az árral, mivel barátaid elérhetősége és időbeosztása folyamatosan változik, és úgy tűnik, hogy véleményük is változóban van. Ez nem te vagy, úgyhogy lélegezz bele az egészbe, és próbálj meg diplomatikusan dolgozni, hogy elhárítsd az utadban álló akadályokat. Még akkor is rengeteg időd lesz a szórakozásra, ha a bolygók kihívást jelentenek számodra, hogy fejlődj, úgyhogy mindenképpen élvezd a napsütést ezen a nyáron, Rák!

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal
X