Kos

Itt az ideje, hogy színpadra lépj, Kos, mert a 2023. május 22-28. közötti héten egyszerűen nem tudod elképzelni magad a közönség soraiban. Vannak dolgaid, amelyeket ki kell mondanod. Sok embernek van szüksége arra, hogy hallja őket. Tűzben vagy, és ez így van jól. A Mars energiája „nem nagy ügy” számodra, hiszen mindig is képes voltál a pozitív irányba finomhangolni. Ezen a héten hagyod, hogy természetes vezetői képességeid uralkodjanak, és boldog követőkkel találkozol. Minden rendben van.

Bika

Ezen a héten mozgásban leszel, és ez szó szerint is jelentheti az utazást, vagy a karrieredben a felfelé vezető lépcsőfokokat. A 2023. május 22-28. közötti héten semmi sem állhat az utadba, hiszen végre pontosan tudod, hová szeretnéd irányítani a pályádat… és már indulhatsz is. A hét fő érzése pozitív és céltudatos. Megvan az elképzelésed, és el is indulsz érte. Kitartás és kreativitás áll mögötted.

Ikrek

Talán azért, mert ez a születésnapod évszaka, vagy csak jól érzed magad, hogy a Mars energiája látszólag „melletted áll”, de a 2023. május 22-28. közötti héten érzed magad a legkiválóbbnak. Büszkén tekinthetsz vissza a közelmúltban elért eredményeidre, és azzal a tudattal, hogy TE tetted, nem más. Ikrek, ez nagyszerű érzés, mert gyakran érzed magad mellőzöttnek. Ezen a héten azonban nem maradhatsz ki, mert nagy vagy és mindenért te felelsz.

Rák

Ezen a héten a sikereidet tekinted át, hiszen semmi sem zavar. Felismered, hogy mire van szükséged, és elintézed; nem nagy ügy. Megművelted a siker kertjét, és csak te tudod megítélni, miből áll ez a siker. Csak annyit tudsz, hogy 2023. május 22. és 28. között jól érzed magad az életben. Semmi sem fenyeget téged, és ha mégis megpróbálna, kineveted. Ezen a héten nem veszed olyan komolyan a dolgokat, és bizonyos értelemben ez a te vakációd. Érdekes!

Oroszlán

Úgy döntesz majd, hogy mindent eldobsz, és újrakezdesz mindent, mintha hirtelen ötlettől vezérelve. Ez lehet egy kreatív projekt vagy egy teljes életmódváltás. Csak azt tudod, hogy 2023. május 22-28. között az idő a megfelelő, és az idő MOST van. Meg kell szüntetned azt, ami már nem szolgál téged, és meg is fogod tenni. Könyörtelen tisztogatásba kezdesz, és addig nem állsz le, amíg minden vadonatúj és friss nem lesz az életedben. Az összes marsi energiát arra fogod használni, hogy megújulj, és ez működni fog.

Szűz

Ezen a héten, 2023. május 22. és 28. között úgy érzed, hogy minden a ló túloldalára kerül. Mint tudod, döntened kell valamiről, és még mindig kissé zavarban vagy. Az Ikrek energiája ezen a héten átveszi az irányítást a számodra, ami miatt még a szokásosnál is határozatlanabbnak érzed magad, ami sokat mond. Szerencsére a Mars erejét kihasználhatod, és megteszed, amit kell.

Mérleg

Ezen a héten szemtől-szembe kerülsz valakivel, akivel már régóta beszélni akartál, de tízmillió kifogást találtál, hogy miért nem teszed. Soha nem élvezted a konfrontációt, de a Mars most szemtől szemben állít téged valakivel, esetleg egy szeretteddel, akivel beszélgetned kell. Ettől ideges leszel, de tudod, hogy nem eshetsz vissza a természetes udvarias stílusodba. Ki kell mondanod, ami a szívedet nyomja, mert az univerzum a megfelelő helyre és a megfelelő időben helyez téged, hogy ezt megtehesd.

Skorpió

Amit ezen a héten le kell küzdened, az az önbizalomhiányos érzésed. Ezt kezdted el mentségként használni, mintha a kételkedés az lenne, amivel most azonosítod magad. A 2023. május 22-28. közötti időszakban felismered, hogy komolyan elvesztegeted az idődet, és nem csak azt, hogy alábecsülöd magad. Mióta lettél ennyire nyámnyila? Itt az ideje, hogy felcsatold azt a jó öreg Skorpió mega-erőt, és mozgásba lendülj. Csináld!

Nyilas

A 2023. május 22-28. közötti héten rátok zúdulnak a lehetőségek, és a szerencsétlenségtől olyannyira megrészegülhettek, hogy ha túl sokat gondolkodtok rajta, elszúrhatjátok. Most te irányítod a sorsodat, ami egy kicsit ijesztő lehet. Nem vagy hozzászokva az ilyen szerencséhez, ezért tégy magadnak egy szívességet, és ne gondolkodj túl sokat. Bár a diszkréció még mindig tanácsos, ne légy annyira diszkrét, hogy lemaradj mindarról, amit kínálnak neked.

Bak

Ezen a héten, 2023. május 22-28. között nem csak a Mars-átvonulások intenzitását fogod érezni, de nagyon sok mindent hagysz magadba szállni, méghozzá nem a megfelelő módon. Ami úgy kezdődik, hogy új életet vagy új és friss kezdetet akarsz, az végül azzal végződhet, hogy mindent eldobsz magadtól egy szenvedélyes kísérletben, hogy minden gyorsabban történjen. Vigyáznod kell a tempódra ezen a héten, Bak. Igen, jó dolog változást akarni, de mérd fel a tetteidet, mielőtt mindent kidobsz az ablakon.

Vízöntő

A kreatív energia feltölti a hetet, de egy projekt befejezése teljesen más tészta. Örömmel veszel részt a munkában, de túlságosan szétszórt vagy ahhoz, hogy bármit is befejezz. A 2023. május 22-28. közötti héten úgy érzed, hogy azt csinálhatsz, amit csak akarsz, és nem engedsz a kényszernek … de a hibád abban rejlik, hogy azt hiszed, hagyhatsz elvarratlan szálakat lógni, miközben nem teheted. Ezen a héten kibújsz a felelősség alól, miközben nem veszel tudomást arról, hogy ezt teszed.

Halak

2023. május 22-28. az a hét, amikor mindenkit figyelmen kívül hagysz, és azt csinálsz, amit akarsz. Szerencsére, amit szeretnél, az egyszerűen az, hogy a feladataidat nyugodtan, négyszemközt végezd el. Ezen a héten nagyon kreatívnak érzed magad, és igazából csak egy kis személyes térre és a szabadságra van szükséged, hogy a saját nyugodt tempódban végezd a munkádat. Ez nem túl nagy kérés, és bár az Ikrek évszak látszólag támogatja ezt, a Mars lendületével biztosíthatod, hogy megkapd, amit akarsz.

X