Ikrek

Ikrek, ebben a hónapban sok szeretetet és figyelmet kapsz. Úgy tűnik, hogy a körülötted lévő emberek végre felismerik és értékelik a tulajdonságaidat. Új csodálókkal találhatod magad körülvéve, akik közül néhányan romantikus érzelmeket táplálhatnak irántad. Ne siettesd azonban érzéseidet és szándékaidat. Inkább lassan haladjatok.

Használd ki ezt a hónapot arra, hogy megerősítsd a környezeteddel való kapcsolataidat, és fektess be a saját lehetőségeidbe. Használd ki ezt az időt arra, hogy személyiségednek javításán dolgozz azáltal, hogy foglalkozol azokkal a területekkel, amelyekkel küszködsz, és talán bevezetsz néhány pozitív változást az életedbe. Éld az életed a lehető legteljesebben és hitelesen.

Ha új kapcsolatok indításáról vagy arról van szó, hogy ebben a hónapban esélyt adj valakinek, úgy tűnik, különleges érzékenységgel rendelkezel. Ebben az időszakban a mások iránti érzelmeid nagyon felerősödnek, és könnyebben meg tudod különböztetni, hogy ki az, aki őszinte, és ki az, aki nem.

Olyan partnert is nagyra értékelsz, aki megérti és értékeli a humorérzékedet, aki melletted áll a kihívásokkal teli időszakokban, és aki támogat és bátorít téged. A romantika és a szerelem ebben a hónapban a kívánságlistád élén áll. Ebben az időszakban olyan intuitív érzékkel vagy megáldva, amely lehetővé teszi számodra, hogy felismerd, ki az, aki valóban feltétel nélkül szeret téged.

Amikor élettársat kell választanod, fontos, hogy hallgass az intuíciódra, és megfontolt döntéseket hozz. Általánosságban ez a hónap lehetőséget nyújt arra, hogy erőt gyűjts, kapcsolatot teremts másokkal és szeretetet fogadj el. Használd ki ezt a lehetőséget, hogy fejleszd és erősítsd a kapcsolataidat. Ha szerelemről vagy kapcsolatokról van szó, légy óvatos, és kerüld az elhamarkodott döntéseket.

Ha csak lazítasz, és hagyod, hogy a dolgok kibontakozzanak, meglátod, hogy minden a lehető legjobban alakul.

Halak

Halak, ez a hónap fantasztikus lehetőség arra, hogy újra kapcsolatba lépj mindennel, ami közelebb visz a szerelem varázsához. Ez talán azt jelenti, hogy romantikus terveket szövögetsz a pároddal, vagy bátorságot találsz ahhoz, hogy beszélj azzal, akibe belezúgtál.

Amikor az érzelmeid felkorbácsolódnak, légy óvatos, és hozz olyan döntéseket, amelyek a legjobb érdekeidet szolgálják, hogy elkerüld a felesleges drámákat. Ebben a hónapban a figyelmed inkább a magánéletedre irányul, különösen a szerelmi életedre, a barátságaidra, sőt a szakmai kapcsolataidra is.

Ha sikeres akarsz lenni, azonnal neki kell vágnod, és dolgoznod kell a szociális készségeid fejlesztésén, hogy új kapcsolatokra tehess szert. Mivel szeretsz új barátokat szerezni és flörtölni, mások csábítónak találnak. Fektess némi időt és energiát abba, hogy fejleszd a körülötted lévő emberek olvasási és megértési képességét.

Lesznek nehézségek, de ha képes leszel csiszolni a képességeidet, képes leszel felismerni és elhárítani ezeket a veszélyeket, mielőtt még hatással lennének az életedre. Még ha nincsenek is nyilvánvaló veszélyek, mindig bölcs dolog felkészülni a legrosszabbra. Miközben azonban gondoskodsz partnered szükségleteiről, ne hagyd figyelmen kívül a sajátjaidat sem.

Érdemes lesz tartós és stabil kapcsolatra törekedned a partnereddel. Június folyamán sok együttérző élményben lesz részed, és szoros kötelék alakul ki családtagjaiddal, barátaiddal és szerelmi partnereddel. Célszerű a „mi” helyett az „én” fogalmában gondolkodni, hogy hangsúlyozd a partnerség és az együttműködés fontosságát.

Kos

Kos, te szakértője vagy a megfelelő partner megtalálásának, még akkor is, ha ez neked nem természetes. Keményen dolgoztál t a képességeid fejlesztésén, és megérted, milyen fontos, hogy tanulj a hibáidból. Kilépsz a komfortzónádból, és csodálatos érzéseket élsz át. A hónap elején kissé álmosnak és a szokásosnál magadba fordulóbbnak érezheted magad.

Lehet, hogy a múltbeli kapcsolatokon való gondolkodással töltöd az idődet, és azon dolgozol, hogy begyógyítsd azokat a régi sebeket, amelyek megakadályoztak abban, hogy elfogadd a szerelmet. Amint azonban újra kisüt a Nap, az energiád újból felélénkül. Még arra is motiválva érzed majd magad, hogy mélyebb szinten újra kapcsolatba lépj a partnereddel, és felfedd előtte valódi énedet.

A hónap végére olyan embereket vonzol majd magadhoz, akiket úgy szeretsz, ahogy vannak. Érzelmek alakulhatnak ki benned valaki iránt, akivel el tudod képzelni, hogy az egész életedet együtt töltöd. Szakadj ki a rutinból, és kísérletezz új tevékenységekkel. Meríts ihletet, és ne félj cselekedni impulzusra.

Ragadj meg egy olyan lehetőséget, amelyet a múltban talán kihagytál volna. Ahelyett, hogy visszafogod magad, kövesd a szíved, és vidd magaddal, bárhová is mész. Az erőfeszítéseid nem maradnak majd észrevétlenek, és megjutalmaznak. Ez az élet fűszere, amit teljes mértékben ki kell élvezned fizikailag, szellemileg és különösen érzelmileg.

Élvezd az élet nyújtotta örömöket, de ne hidd, hogy semmi rossz nem történhet. Ha túlzásba viszed a dolgokat, egy szép dolog nagyon gyorsan szörnyen rosszra fordulhat. Adj esélyt a szerelemnek, de ne tedd magad felesleges veszélynek kitenni érte.

X