Ez a 3 csillagjegy 2023 nyarán találkozik a lelki társával, és ez kizökkenti őket a helyes irányból

Nyilas

Bár ezen a nyáron élvezed, hogy te vagy a figyelem középpontjában, ha egyszer szerelmes leszel, a partnered lesz a legfontosabb.

Az ő örömét és boldogságát a sajátod elé helyezed, és a legtöbbször nem is fogod észrevenni, hogy mennyire önzetlenül cselekszel. Egy olyan részét is felfedezed majd magadnak, amiről korábban nem is tudtál, azt a részedet, amely bármit hajlandó feláldozni azért, akit szeretsz. Ezért leszel hajlandó megosztani a reflektorfényt. Ezen a nyáron végre elengeded a múltat, és átöleled a szerelmet.

Valószínűleg tudod, hogy területi és makacs ember vagy. Az igaz szerelem azonban úgy fog átalakítani, hogy nyitottabb leszel az új tapasztalatokra, és hajlandó leszel kilépni a komfortzónádból. Eddig nyitottnak, vadnak és szabadságszeretőnek érezted magad. Miután azonban megtalálod a lelki társadat, minden megváltozik. A vad lelked végre megszelídül. Türelmesebb leszel, ahogy elkezded figyelembe venni a partnered érzéseit.

Ezt már olvastad?
Pénteki horoszkóp, Szeptember 22., Jó híreket kapsz a távolból

Emellett mindig vissza fogsz térni ahhoz, akit szeretsz, még akkor is, ha beutazod az egész világot. Az önmagadba vetett hited javulni fog ennek a szerelemnek köszönhetően. Rájössz, hogy ki is vagy valójában. A démonjaid és az angyalaid mind benned léteznek, és többé nem fogsz menekülni önmagad elől. Nem fogsz többé mások szemszögéből próbálni önmagadra tekinteni. Ha egyszer megtalálod az igaz szerelmedet, az élet soha nem lesz unalmas. Ez a szeretet ereje.

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal
X