Oroszlán

Ha hagyod, hogy az elméd elkalandozzon, akkor minden rossz irányba fog elmenni, és ezt a héten a csontjaidban is érzed, kedves Oroszlán. Sok minden történik a kozmoszban, és némelyik kellemetlen. Ezért ragaszkodsz ahhoz, hogy a legjobbat hozd ki belőle. Te vagy a vidámság kvintesszenciája, aki a citromból limonádét készít ezen a héten. Felismered, hogy a Merkúr és a Vénusz négyszögének átvonulása során megalapozhatod vagy tönkreteheted azt a kapcsolatot, amelyben jelenleg vagy. Örömmel a szívedben és mosolyogva azonban úgy döntesz, hogy „megcsinálod”.

A Szaturnusz retrográd vonulása egyszerűen azért nehezedik rád, mert vannak olyan karrierkérdések, amelyekkel inkább nem foglalkoznál ezen a héten. Így azzal, hogy ezeket a nagy döntéseket elhalasztod, valójában egy jobb hetet teremtesz magadnak. A tagadás működik, nem mindig, de ha valamit el kell halasztanod, hogy valakit boldoggá tegyél, akkor így teszel.

Mérleg

Ha tudsz ragaszkodni ahhoz a hangulathoz, amit a Bika-Hold ad neked, akkor te és a kedvesed megszabadulhattok a furcsa tranzitok áradatától, amely mindannyiunkat sújt ezen a héten, 2023. június 12. és 28. között. Nem vagy olyan, akit könnyen meg lehet ingatni, és ha egyszer elkapsz egy olyan hangulatot, amitől nyugodtnak érzed magad, nos, akkor ahhoz a hangulathoz ragaszkodsz. Romantikus partnereddel ezen a héten sokat fogtok „nem törődni a nyilvánossággal”, mivel az egész világ túlságosan nagy nyűgnek tűnik ahhoz, hogy túl komolyan vegyétek.

Ez egy jó hét a szerelemnek, mert te teszed azzá. Igen, érzed magadon a Szaturnusz retrográd terheit, de mit tehetsz? Elsüllyedni a gödörbe, mert azt sugallja, hogy ezt tedd? Szó sem lehet róla. A saját tempódban teszed, amit teszel, és a kozmikus áramlatok nem fognak megzavarni. Ez segíteni fog abban, hogy jobban szeress, és jobban megbarátkozz önmagaddal.

Halak

A Merkúr-Vénusz fényszög a legjobbkor jön, és nem is adhatna jobb helyzetet, mint ami téged, a partneredet és egy olyan mély beszélgetést érint, amit mindketten régóta szeretnétek lefolytatni. Mindketten félretoltátok ezt a témát, és ez lett a végső „elefánt a szobában”.

Egyértelműen itt az ideje, hogy megbeszéljétek, és a Merkúr-Vénusz fényszög alatt átlépitek ezt a határt, ami nagyszerű dolgokhoz vezet. Ezeket a nagyszerű dolgokat a Hold és a Jupiter konjugált energiája támogatja, és örülni fogsz, hogy volt erőd kimondani, ami a fejedben volt. A szerelmi kapcsolatokban a kommunikáció a legfontosabb, és karrierügyileg is lesz elég dolgod a Szaturnusz retrográd időszakában, amely szintén ezen a héten kezdődik.

X