Kos

A fő ok, amiért a mai nap ilyen pozitív hangulatot hoz számodra, az az, hogy nem akarsz mást, kedves Kos, ami alapvetően azt jelenti, hogy ha a szerelemről és a boldogságról van szó, nem fogadsz el nemleges választ. Ez a legjobb példa arra, hogy a gondolkodásunk hogyan befolyásolja az életünket. Nem éred be kevesebbel 2023. szeptember 1-jén, és mivel a Hold éppen a Neptunusszal áll kapcsolatban, úgy érzed, hogy a labda most már a te térfeleden van.

Gyönyörű és szeretetteljes napot teremtesz magadnak, mert nem adtál magadnak más lehetőséget. Ma a tiszta „szeretet harcosa” attitűddel állsz ki magadért, és ez még erősebbé teszi azt, aki szeret téged. Tiszteletet fogsz parancsolni; nem azért, mert követelődző vagy, hanem mert példát mutatsz arra, milyen az, amikor az ember félelmet nem ismer a szerelemben. A romantika követ téged, mert igazi vezér vagy ezen a téren.

Oroszlán

A nagyszerű hozzáállással nagyon-nagyon messzire juthatsz, és ahová ma, 2023. szeptember 1-jén tartasz, az egyenesen annak a személynek a karjaiba vezet, akit a legjobban szeretsz. Alig várod, hogy ezzel a személlyel legyél, és a Hold Neptunusszal való konjuktusának tranzitja alatt úgy érzed, mintha végre jól éreznéd magad vele.

Nem érzed a kétségek kínját, és nem áll szándékodban problémákat keresni, amelyeket felhozhatnál. A hónap első napja van, és elhatároztad, hogy ez a hónap lesz az, amikor ti ketten igazán közelebb kerültök egymáshoz.

A kapcsolatotok mindig is jó volt, de a fejedben mindig lehet még jobb, és a Neptunusz ma így alakítja a gondolkodásodat. Tele vagy gondolatokkal és fantáziákkal, és egyiket sem érzed lehetetlennek, szerelmi életed ma egy új dimenzióval bővül: a reménységével.

Szűz

Mindig is hittél az elsőkben, és ezen a napon, 2023. szeptember 1-jén úgy érzed, mintha a remény új hulláma érkezett volna az utadba. Arra is rájöttél, hogy te vagy az, aki megteremti magának ezt a fajta varázslatot, mivel elhiszed, hogy ami az elmédben zajlik, az valóban „átváltozik” a „való életben”.

Ma a szerelmi életeden jár az eszed, és a Hold Neptunusszal való együttállásakor ez nem lehet rossz dolog! Ma az a gondolat áll melletted, kedves Szűz, hogy bármi történjék is, semmi sem fog téged elkeseríteni. A hangulatod csupa ász, és amikor ilyen vagy, másokat is magaddal ragadsz, és az a szerencsés ember, aki ma megtapasztalhatja a pezsgő hangulatodat, a romantikus partnered. Szerencsés ő, szerencsés vagy te is. Minden rendben van a világodban 2023 szeptemberének első napján.

X