Kos

Lássuk be: a lehető legjobban próbáltad megtartani a kapcsolatotokat, de be kellett látnod, hogy ez nem működik. Nem akard már sokáig fenntartani a színjátékot, és bár ez nem volt része az eredeti tervnek, 2023. augusztus 11-én rá fogsz jönni, hogy nem fogod tudni tovább színlelni, amíg nem sikerül.

A próbálkozások napjainak vége, és a Hold-Neptunusz tranzitja alatt azt fogod tapasztalni, hogy sokkal könnyebb lesz a partnereddel beszélni a befejezés lehetőségéről, mint gondoltad. A párod jó barátod, és úgy érzed, hogy talán hiba volt romantikába vinni a kapcsolatot. Meglátod, hogy a szakítás mindkettőtöknek új lehetőséget ad a barátság felfedezésére. Semmi sem veszett el.

Szűz

Lehet, hogy 2023. augusztus 11-én kétféle gondolkodásmód között egyensúlyozol. A Hold-Neptunusz négyzete alatt a dualista gondolkodásod miatt azon gondolkodsz majd, hogy talán jobb lenne a párod nélkül, miközben egyúttal attól is félsz, milyen lenne nélküle. A nap előrehaladtával egy utolsó „lökést” kapsz, amely arra figyelmeztet, hogy jobb, ha véget vetsz a kapcsolatnak és továbblépsz.

Ez meglepő módon sokkal kevésbé drámai, mint gondolnád, mivel mindkét fél késznek tűnik arra, hogy megtegye ezt az ugrást. Egyszer már ugrottatok egymás felé … és jó volt. Helyesen cselekedtetek, és mindkettőtöknek jól jött. Azonban az idő és az élet változott, és mindketten elég érettek vagytok ahhoz, hogy felismerjétek a folyamatban lévő befejezést, ahogy az megtörténik. Boldogabbak lesztek a szakítás után. Bízzatok ebben.

Mérleg

Nem mintha a szakítás olyasmi lenne, amit szívesen csinálsz. Mégis, te sem szívesen maradsz egy olyan kapcsolatban, amelyet halottnak találsz. A „halott” elég gyakran előfordul a romantikus kapcsolatokban. Vannak, akik túlélik, és barátokként élnek tovább egy fedél alatt, boldogan maradnak együtt a súlyos romantikus lökés nélkül, és ott vagy te, aki nem akar ilyen életet.

A Hold és a Neptunusz 2023. augusztus 11-i négyszögének tranzitja során te és partnered „nem lesztek többé”. Te szakítasz vele, ő pedig veled, és véget vetsz a kapcsolatodnak. Nincs nagy dráma, nincs keserű fanyalgás, csak annak elfogadása, hogy bizonyos dolgoknak így kell lennie, és aminek így kell lennie ahhoz, hogy visszaszerezd a boldogságodat, az egy valódi és igazolt szakítás. Itt az idő. Sok szerencsét!

X