Kos

Számodra a lehetőségek tárháza nyílt meg. Bővítheted az ismereteidet, tanulhatsz, fejlődhetsz ebben az időszakban. Érdemes lenne néhány napot megengedni magadnak az advent kellős közepén is, hogy újult erővel indulhass az év végi hajrának. Nem is hinnéd, mennyi új lehetőség kapujában állsz! De ezeket észre is kéne venned, és élned is kell vele. Éld meg a valódi örömet, nagyon kijárt már neked!

Oroszlán

A Nyilas havában valódi önmagad lehetsz Oroszlánként. Megélheted végre a valódi örömet, boldogságot, előtted is kinyílnak a lehetőségek. Használd a kivételes kreativitásodat, ha kedved tartja, alkoss minél többet. Magad is megcsinálhatod a karácsonyi ajándékokat, amivel a legnagyobb örömet szerzed a szeretteidnek. Ha szerelemre vágynál, a sors megadja neked a valódi érzelmeket. Ez az új kezdet lehetősége, élj vele mindenképpen!

Nyilas

Ez a te időszakod, a te legjobb hónapod az egész évben. Tervezz, gondolkodj, indítsd útjára az új célokat. Most bármit elérhetsz, bármit megvalósíthatsz. A Nyilas havában téged támogatnak a bolygók a leginkább. Minden vágyad teljesülhet, de tudd azt is, hogy mit szeretnél elérni. A lehetőségek valójában a lábaid előtt hevernek, csak le kell hajolnod értük. Bármihez nyúlsz, bármihez kezdesz, csupa siker vár rád! Fontos, hogy bízz magadban és céljaidban.