Ez a 3 csillagjegy érzelmileg feszült lesz április 1-én

Kos

A konfliktus a nap szava számodra, kedves Kos, mivel a Hold és a Vénusz négyszöge a padlóra akar küldeni téged. Lehet, hogy 2023. április 1-jén olyan akadályokba ütközöl, amelyek megakadályozzák, hogy továbblépj, pedig szeretnéd az újrakezdést. Ez nem azt jelenti, hogy ez továbbra is hátráltatni fog, de mivel a hozzáállásodat a győzelemre és a teljesítésre állítottad be, nehezebben fogod tudni elérni, mint azt valaha is gondoltad volna.

Az történik, hogy lehet, hogy komoly nézeteltérésed van valakivel szakmai téren, és mivel a szíved mélyén tudod, hogy neked van igazad – ezúttal nem fogsz „győzni”, és ez feléget téged. Lehet, hogy csak egy ember áll az utadba, és mivel nem tudsz pozitív módon kapcsolódni hozzá, a végén még a tudatlanságát is elszenveded.

Ezt már olvastad?
Csütörtöki horoszkóp, Szeptember 28., Elég nagy ambíció van ma a levegőben

Rák

A mai nap egyszerre hoz szerencsét és feszültséget, mivel a szerelmi életed szépen alakulhat, míg a világod többi része feszült, mintha az összeomlás szélén állna. Ma egy családtag is érintett, így a Hold és a Vénusz négyzete alatt úgy érezheted, mintha ismét meg kellene védened magad ellene. 2023. április 1-jén frusztráltnak és terheltnek fogod érezni magad emiatt az egy személy miatt, és ez végül is hatással lehet a szerelmi életedre.

Mintha nem tudnád elengedni ezt a családtagot, még egy pillanatra sem, és felemészti a gondolataidat. Az zavar a legjobban, hogy ez egy különleges nap lehet a számodra, egy olyan nap, amit csak a jó dolgoknak szánsz. A pozitív energiád hosszú távon győzedelmeskedni fog, de a Hold négyzete a Vénusszal egy nem kívánt negatív csipetnyi rosszat ad a napodhoz.

Ezt már olvastad?
Csütörtöki horoszkóp, Szeptember 28., Elég nagy ambíció van ma a levegőben

Mérleg

Ha valamire nagyon vágysz ma, akkor az az, hogy a szerelmi partnereddel egyezségre jussatok, hiszen az elmúlt napokban veszélyesen negatív viták alakultak ki köztetek. Csak békét szeretnél a házban és békét a szívedben. Ma a Hold-Vénusz négyzete alatt még el kell viselned néhány durvább pillanatot, mivel a partnered egyszerűen nem képes belátni az álláspontodat, vagy… a te oldaladra állni.

Ez zavar téged a legjobban; nem bánod, hogy nem mindenben ért egyet veled, de muszáj ennyire nyilvánosan ellened lennie? Úgy érzed, mintha nem állna ki melletted más barátok vagy családtagok előtt, és ez nagyon fáj a szívednek. Nem állsz készen erre a kihívásra, és kezded úgy érezni, hogy katasztrófa fenyeget. A Hold-Vénusz négyzete eluralkodik rajtad, és megkönnyíti, hogy borús lelkiállapotba kerülj.

X