Skorpió

Kedves Skorpió, jól figyelj. Még ha késztetést is érzel arra, hogy ma bárkivel is megoszd a terveidet, legyen az egy barát vagy egy mentor, ne tedd meg. Mivel a Déli Csomópont a Skorpióban áll, és sok számító bolygó áll az veled szemben álló Bika jegyében, a végén még problémát okozhatsz magadnak. Vagy ami még rosszabb, titkokat árulsz el egy rejtett ellenségnek, aki ellopja a terveidet és ötleteidet. Légy óvatos!

A Neptunusz trigonja a Vénusszal és a Neptunusz fényszöge a Holdal teszi a napot tökéletessé a romantikus kalandokhoz vagy a szerelem zárt ajtók mögötti, lágyszívű megnyilvánulásaihoz. Az intuíciód is a helyzet magaslatán lesz a nap folyamán. Ne hagyd figyelmen kívül ezeket a lehetőségeket. Különösen akkor, ha úgy érzed, hogy inspirál a kreatív irányba való cselekvés. Lehet, hogy néhányan később a közösségi médiában akarjátok majd megosztani terveiteket vagy áttöréseiteket. Ne tegyétek ezt.

Azoknak, akik egyetemre járnak vagy valamilyen „tanár” van az életükben, különösen óvatosnak kell lenniük. Az energiák ebben az időszakban arra utalnak, hogy egy ilyen személyiség manipulálhat vagy elárulhat benneteket. És a legrosszabb az, hogy ők ezt nem árulásnak fogják tekinteni, hanem a joguknak, hogy így viselkedjenek, mert „ők tudják a legjobban”.

Oroszlán

Vegyes nap lesz ez a nap a számodra, kedves Oroszlán. Egyrészt remek napod lesz, és lezárhatsz egy olyan fejezetet az életedben, amelyre nagy szükséged volt. Az is lehet, hogy úgy döntesz, hogy új projektbe kezdesz, vagy pénzt fektetsz be egy vállalkozásba. Másrészt azonban azon kapod magad, hogy inkább magadra támaszkodsz majd, mint másokra. Még az is előfordulhat, hogy váratlan ellenállásba ütközöl olyan emberek részéről, akiktől azt remélted, hogy melletted állnak.

A Vénusz ma hivatalosan is belép az Oroszlánba. De mivel a Vénusz szemben áll a Plútóval, és a Hold a Bakban a Plútó közelében ólálkodik, figyelned kell a közted és a szeretteid vagy a romantikus partnered között növekvő feszültségekre. Néhányan közületek még egy mérgező anyóssal is megküzdhetnek, aki titokban féltékeny a gyermekével való kapcsolatodra. De nem kell ahhoz, hogy ezt megtapasztaljátok, házasnak lennetek a másik féllel.

Ha teheted, ma vegyél vissza a tempóból. Jobb, mintha valamit kétszer ismételnél meg. Ha pedig egyedülálló vagy, most nem a legjobb idő a szerelem keresésére. Mindenütt önimádókra és sármőrökre fogsz találni, akiknek a szándékai teljesen ellentétesek a tieddel.

Kos

Kedves Kos, a mai nap a lehetőségek napja számodra. Az élet most nem köt téged semmilyen konkrét sorshoz. Tehát az lehetsz és azt teheted, amit jónak érzel. Csak próbálj meg több türelmet vinni a döntéseidbe. Néha megbánod a spontán terveidet, mert kihagysz döntő fontosságú részleteket. Egyébként az ösztöneid a helyén vannak.

Ha egy Mérleggel kerülsz kapcsolatba, ma remekül fogod érezni magad velük – legyen szó üzleti, baráti vagy romantikus kapcsolatról. Csak arra figyelj, hogy a Neptunusz a rejtett ellenséged ebben az időszakban. Így előfordulhat, hogy – anélkül, hogy szándékosan tennéd – olyasmit teszel, amiről kiderül, hogy tévhit. Vagy túlságosan erőszakos.

A Mars az Oroszlánban azonban a barátod. Így a személyes projektjeid és a szakmai vállalkozásaid zökkenőmentesen fognak haladni. Még azt is érezheted, hogy mostanában a csúcson vagy. Vagy elég közel állsz hozzá.

X