Kos

Tudod, ha valami rosszra fordul, és ezen a napon, június 14-én készségesen beismered, hogy a kapcsolatod nemcsak hogy zátonyra futott, de rohamosan romlik. Ma van az a nap, amikor kihasználod a Hold-Mars négyzete által rendelkezésedre bocsátott erőt, és egyszer s mindenkorra véget vetsz a dolognak. Ez nem az örvendezés napja, és nem is az a nap, amikor úgy érzed, hogy erőteljes a döntésed; csupán egy olyan érzés alapján cselekszel, amelyről tudod, hogy valós, és nem akarod, hogy életed legnagyobb terhévé váljon.

Ez a kapcsolat lehúz téged; úgy érzed, megfulladsz, ha még egy napot együtt kell maradnod ezzel a személlyel, és ahogy ez veled is megy, kedves Kos, több mint valószínű, hogy fizikailag is elhagyod ezt a személyt, mielőtt még véget vetnél neki. Nem akarsz vele lenni, és ezért a Hold-Mars tranzit alatt mozgásba hozod a befejezést.

Mérleg

Eddig azért nem vallottál be magadnak valamit, mert tudod, hogy ha megteszed, az fájdalmat okoz mind neked, mind a szerelmi partnerednek, és mégsem tudsz nem szembenézni az igazsággal: a kapcsolatotok szétesőben van, és egyikőtök sem akar tenni ellene semmit. A Hold-Mars tranzitja alatt az ellenséges oldalra fogsz tévedni abban, ahogyan érzékeled a történteket, ami nem sokat fog segíteni a dolgokon, viszont világossá teszi számodra, hogy mi legyen a következő lépés.

Június 14-én a partnereddel el fogjátok folytatni azt a beszélgetést, amely eldönti, hogy együtt folytassátok-e tovább, vagy egyszerűen búcsút veszel a kapcsolattól. Nagy az esélye annak, hogy ez tényleg a vég, úgyhogy készülj fel az érzelmi támadásra, ami rád vár, kesves Mérleg.

Bak

Itt állsz június közepén, az év közepén, és csak arra tudsz gondolni, hogy „Hogy lehetett ez ilyen rossz?”. Ez az a kérdés, amit újra és újra átgondolsz, amikor a szerelmi életedről van szó. Éppen kapcsolatban vagy valakivel, és egyszerűen nem gondoltad volna, hogy ilyen zűrzavar lesz belőle. Azt tetted, amit mi, emberek mindannyian teszünk: továbbra is reménykedve élsz, és pokolian kívánod a csodát.

Ma, a Hold-Mars négyzete alatt biztosan megtalálod a „csodát”, és ez egy határozott döntés formájában érkezik hozzád, hogy véget vetsz a kapcsolatnak. Bár nem akartad ezt előre látni, tudtad, hogy így lesz; érezted az elkerülhetetlenségét, és most, ma, június 14-én ennek a tudásnak a birtokában vagy. Ennek véget kell vetni. Szétesett, és csak fájdalmat ígér, ha folytatod. Mindketten kölcsönösen beleegyeztek a szétválásba.

X