Kos

Miközben megőrülsz a szerelemért és a romantikáért, tudod, hogy az élet és a szerelem sokba kerül. Nem az az ember vagy, aki otthon ül és azon töpreng, mit tehetne, hogy a pénz varázsütésre megjelenjen. Te egy céltudatos ember vagy, és ezen a napon, 2023. július 24-én, a Nap Oroszlánban való átvonulása alatt hihetetlenül inspirált leszel, hogy megvalósítsd a dolgokat.

Lehet, hogy éppen szerelmes vagy valakibe, vagy egyszerűen csak randizol valakivel, de tudod, hogy ha adódna egy lehetőség, hogy sikeres legyél, udvariasan közölnéd a pároddal, hogy van valami dolgod. Nem számít, mennyi ideig tart, annak a partnernek várnia kell rád, de a helyzet az, hogy … ” ezek a szünetek”. Nem fogod megállítani az esetleges siker lendületét a szerelem kedvéért. Az a jó, hogy nyíltan és őszintén beszélsz erről. Ők elfogadják vagy sem, de te a célodat tartod szem előtt. Tudod, hogy mit kell tenned.

Nyilas

A szerelem tiszta és teljes figyelemelterelés számodra. Hagyod, hogy teljesen felemésszen, és hatalmas tapasztalataid alapján mindig kiköp téged, és úgy érzed, hogy elpazaroltad az életed arra, akinek mindent odaadtál. Oké, a leckét megtanultad. Az intelligens és talpraesett Nyilas tudja, hogyan kell kimászni a mocsokból, és újrakezdeni. Most, hogy felvértezted magad a tapasztalat páncéljával, 2023. július 24-én úgy döntesz, hogy annak szenteled magad, hogy sikeres legyél.

A szerelem várhat; őszintén szólva, nem érdekel, hogy újra megjelenik-e. Szereted a romantikát és a vágyaidat beteljesíteni, de most mindened a pénz. A pénz nem abból jön, hogy szerelmes vagy. Hanem a jó, kemény munkából. Az Oroszlán Nap idején boldogan erről szól minden számodra, kedves Nyilas.

Bak

Mintha nem gondoltad volna, hogy a csillagjegyed ma itt szóba kerül, kedves Bak. A siker gondolata mindig is hajtott téged, és bár a szerelem rengeteg kitérőt tett neked, mégis sikerül egyenletes léptekkel haladnod a cél felé. A szerelem persze értéket képvisel számodra, de nem ez az egész életed, mint másoknak.

Az Oroszlán Nap idején erőteljesebbnek érzed magad, mint valaha. Ha erősnek érzed magad, az az ambícióidra is átragad. Ezt az érzést nem szokás elszúrni. Tudod, mit kell tenned, ha megkapod ezt az ihletett energiát, és ezt nem pazarolod a szerelemre. A szerelem elég erőt vesz ki belőled, ezért 2023. július 24-én kizárólag a munkádra és a sikerre koncentrálsz, amiről tudod, hogy közeleg. Mindig is győztes voltál. Ez a te stílusod.

X