Ha valakit teljes szívből szeretünk, akkor ennek az érzésnek nincsenek korlátai, követelményei, sem elvárásai.

Ez a legcsodálatosabb érzés, a feltétel nélküli szeretet. De erre csak igen kevesen képesek, alig akadnak páran, akik képesek a teljes szívüket odaadni a másiknak. Nézzük kikre érvényes ez.

Szűz

Jogosan nevezik a legromantikusabb, legodaadóbb csillagjegynek.  Sokat tudnak a szerelemről, a mély érzelmekről. Képesek olyan légkört megteremteni a párkapcsolatukban, amely csak a legszebb romantikus filmekre jellemző.

A minőségre törekednek a párkapcsolatukban. A teljes szívükkel részt vesznek az érzelmekben, nem félnek kimutatni szeretetüket, odaadásukat.

Nem játszmáznak, nem trükköznek, egyszerűen csak magukat adják. Tudják, hogy ez a feltétel nélküli szeretet ritka kincs, így ha megtalálják a valódi társukat, mindent megtesznek a kapcsolatért, hogy örökre szóljon és a kötődés sose szakadjon el.

Ez az igaz, tiszta érzés addig tart, amíg a másikban is. Ha látja, hogy a párja már nem érez annyira mélyen iránta, esetleg meg is bántotta, akkor egy darabig még próbálja visszaállítania  régi kapcsolatot.

De ha azt látja ennek nincs értelme, akkor inkább lezárja, de nem akar szenvedni tovább benne. De végig kitartó és hűséges marad a Szűz, ameddig csak lehet húzza…

Halak

Bölcs, önzetlen, hatalmas szívű csillagjegy. Aki képes mindezt feláldozni a szerettéért. Nincs szüksége szuper, tökéletes, gazdag körülményekre ahhoz, hogy igazán tudja szeretni a párját. Nem csupán a jóban, hanem a rosszban, a végsőkig is kitart a választottja mellett.

Nehezen enged be valakit a szívébe, hosszú folyamat ez, egy igazi harc saját magával, hiszen nehezen bízik meg a másikban és még nehezebben nyílik meg.

Azonban ha ez eljön, akkor egy életre szóló szerelem és elképesztően mély kapcsolat alakul ki, olyan, ami örökké tart.

Amiben nincsenek feltételek, nincsenek játszmák, csupán tiszta, mély, önzetlen szeretet és örökké tartó tiszta érzelmek. Csak olyan lehet a társa, aki igazán őszinte. Ő ezt megérzi a másikban, belelát a másik ember lelkébe.

Rák

Gyengéd, hűséges, mély érzésű csillagjegy. A szeretet a mozgatórugója. Olyan ez, mint másnak a levegő, vagy a víz. A Rák nem élhet egyedül, szüksége van társa, párra és neki nem elég a barátság, neki szerelemre van szüksége.

Igaz szerelmet keres.  Csak erős szeretetben, mély érzelmek mellett, családjában érzi magát teljesen boldognak. Igazi rabja a szeretteinek, de persze csak akkor, ha az érzései viszonzásra találnak.

A Rák tudja hogyan kell szeretni tiszta szívvel, ezt nem is tagadja, nem leplezi, nem takargatja. Kimutatja érzelmeit. Keresi az igazit, hisz abban, hogy megtalálja és abban is bízik, ha egyszer rálel, akkor élete végéig társa marad az életben. Megértő társ a Rák.