Halak

A szerelem, amelyet e rendkívüli személy iránt érzel, mindig is szenvedélyesen égett a szíved mélyén, legyőzve minden távolságot, évet vagy más romantikus összefonódást, amely az utadba kerülhetett. Ahogy a közelgő újhold megtiszteli az eget, a gondolatok erről a személyről szinte elkerülhetetlenül előtérbe kerülnek az elmédben. Olyan, mintha az univerzum azt sugallná neked, hogy intenzív elmélkedéseidet talán éppen ő is viszonozza.

És tudod mit? Teljesen igazad van. Most már csak az a kérdés, hogy ezeket a gondolatokat valósággá alakítsd, összeszedd a bátorságot, hogy elengedd a múltat, és ellenállj a régi sebek újbóli feltépésének késztetésének. Fogadd el a jelen pillanatot, kedves Halak. Készen állsz arra, hogy új fejezetet kezdj, és megbocsáss ennek a személynek? A vágy felkavarodik benned, és légy biztos benne, hogy mélységes szereteted biztosan viszonzásra talál.

Most mindkettőtökön múlik, hogy megtegyétek a monumentális első lépést, és új utat javasoljatok. Tekintettel együttérző és empatikus természetedre, valószínűleg te leszel az, aki kinyújtja a megbékélés olajágát.

Higgyétek el, ez a döntés minden félelmet megér majd, megnyitja az ajtókat az igazi boldogság előtt. Te, kedves Halak, feltétel nélküli szeretetet érdemelsz. Fejezd ki érzelmeidet kíméletlen őszinteséggel, és figyelj oda a kedvesed szavaira. Ezzel megalapozod a megújuló bizalmat, és hosszú távon megerősíted a kapcsolatotokat.

Rák

Az igaz szerelem birodalmában csak egyetlen ember van, aki valóban megfelel az általad nagyra tartott magas elvárásoknak. Az ezzel az egyénnel közös út azonban annyi megpróbáltatással és nehézséggel telt, hogy a kibékülés puszta gondolata is szinte lehetetlennek tűnik. Mintha úgy gondolnád, hogy a helyzet teljesen reménytelen, így nem hagyva teret az újrakapcsolódás esélyének. A kettőtök közötti kötelék helyrehozhatatlanul sérültnek tűnik, így elképzelhetetlennek tűnik, hogy helyrehozzátok, ami egyszer volt.

Ezt már olvastad?
Vasárnapi horoszkóp, Október 1., Észrevétlenül vált valaki egyre fontosabb szereplőjévé az életednek

Ennek eredményeként tudatosan döntöttél úgy, hogy kivágod ezt a személyt az életedből, és mindent megtettél azért, hogy teljesen elfelejtsd őt. De mélyen legbelül vajon tényleg erre vágyik a szíved? A következő újhold idején egyre erősebbé válik a vágy, hogy elérd azt a különleges valakit. Hirtelen a leküzdhetetlennek tűnő akadályok már nem is tűnnek olyan ijesztőnek, és még egy közös jövőt is el tudsz képzelni ezzel a személlyel, tele reménnyel és megújult szerelemmel.

Az Univerzum ebben az időszakban lehetőséget kínál neked – lehetőséget arra, hogy meggyőzd ezeket a különleges személyeket a szívedből jövő tervedről. Gondoljatok vissza a sok szép emlékre, amit ketten megosztottatok egymással – a könnyű kommunikációra és a ki nem mondott megértésre -, ami valóban rendkívülivé tette a kapcsolatotokat.

Az újhold javítja a kommunikációt, számítsatok arra, hogy az inspirálóbbá és gördülékenyebbé válik köztetek, ami a gördülékenység és a harmónia hihetetlen légkörét teremti meg. Ragadjátok meg ezt a szakaszt, hogy utánajárjatok annak, amit igazán akartok; a természetes harmónia áll a fókuszotok előterében. A kapcsolatotok újraélesztése mélységesen pozitív hatással lehet az életetekre, és potenciálisan a hiányzó darabkává válhat, amely kiegészíti boldogságotok kirakósát.

Skorpió

A három csillagjegy közül, akiknek az a rendeltetése, hogy kibéküljenek az igaz szerelmükkel, a közelgő újhold idején önök is az újrakapcsolódás küszöbén találják magukat. Bár a kibéküléshez vezető út nem nélkülözi a kihívásokat, összeszeded minden belső erődet és bátorságodat, hogy közeledj ehhez a különleges személyhez, aki még mindig fontos helyet foglal el a szívedben. Soha nem száműzted igazán ezt a személyt, és nem mondtál le róla, még a szakítás időszakában sem. Mintha egy láthatatlan fonál kötne még mindig össze, amely folyamatosan emlékeztet a jelenlétére.

Ezt már olvastad?
3 csillagjegy számára 2023 októberében kopogtat a múlt

A mély kötelék, amelyet velük osztasz meg, továbbra is nyilvánvaló, és most újra vágysz a közelségükre. Az újhold érkezése új kezdetet jelent, hiszen mindketten már jó ideje mély érzelmeket tápláltok egymás iránt.

Ahhoz, hogy megkapjátok, amit akartok, lehet, hogy engedményeket kell tennetek. Amíg azonban a kívánságod őszinte és őszinte, az univerzum összeesküszik, hogy valóra váljon. Ez a személy minden bizonnyal az igazi szerelmed – az, aki megmagyarázhatatlanul foglalkoztatja a gondolataidat és felkavarja az érzelmeidet. Megingathatatlan kapcsolatot érzel, szinte mintha ez így lenne megírva és így van megírva.

Az átmeneti elválás ellenére a jelenléte megmarad, és az igazat megvallva, ő is hasonló vonzalmat érez irántad. Ez a pillanat magában hordozza a lehetőséget, hogy újra fellobbantsa a lángot kettőtök között. Ha mindketten valóban szeretnétek újra jelen lenni egymás életében, egyikőtöknek meg kell tennie ezt a döntő első lépést. Szedjétek össze az erőt magatokban, és fogadjátok el a bátorságot. Az újhold energiája segít lecsillapítani a félelmeiteket, és közelebb visz benneteket a nagy szerelemhez. Bízzatok az univerzum bölcsességében, mert az pontosan tudja, mit csinál.

X