Mérleg

Itt az ideje, hogy őszinte legyél önmagadhoz, és elismerd, hogy a múltban alkalmazott stratégiád nem hozta meg a kívánt eredményt. A tényekkel nem lehet vitatkozni, függetlenül attól, hogy ez mekkora kihívást jelent. A kozmikus háttér azonban támogatást nyújt ahhoz, hogy a jövőben jobb döntéseket hozz, és elkerüld a múltban elkövetett hibákhoz hasonló hibákat. A hónap vége felé a magánéletedben tudatosul benned, hogy a dolgok nem úgy alakulnak, ahogyan szeretnéd.

Mindenkinek az az érdeke, hogy őszinte beszélgetéseket folytasson a partnerével, és közösen keressék a válaszokat. Ha odafigyelsz a külsődre és törődsz magaddal, akkor összességében jobban érezheted magad, ami viszont arra ösztönöz, hogy hatékonyabban dolgozz a céljaid elérésén. A munkahelyeden a hónap vége felé kezdesz nyugtalanságot érezni, mert bizonytalan vagy a jövővel kapcsolatban. Változtass a mentalitásodon, és legyél optimistább, miközben megőrzöd a realizmusérzékedet.

Tanúja leszel annak, hogy a dolgok jobbra fordulnak, és világossá válik, hogy aggodalmaid alaptalanok voltak. A jelenlegi pénzügyi helyzeted továbbra is aggodalmat okoz neked. A régebbi adósságok törlesztését kell előtérbe helyezned úgy, hogy egyszerre csak egy-egy adóssággal foglalkozol. Amikor végre elvégezted ezt a feladatot, fellélegezhetsz. Ez idő alatt kritikus fontosságú, hogy keresd és megszerezd a bölcsességet.

Ahelyett, hogy az őrjöngő és hangos teljesítmény állapotából eredne, a valódi bölcsesség a békés tudatosság és erő állapotából származik. Minél inkább átadod a tudásodat másoknak, annál inkább bővülni fog, és a tudás bővülése olyasvalami, amiből mindenki csak nyerhet. Összefoglalva, szükséges, hogy bízzunk önmagunkban, vigyázzunk magunkra, és fejlesszük döntéshozatali képességeinket.

Hozzáférésetek van a kozmikus energiához, amely segíthet benneteket ebben a törekvésben. Tartsd meg a munkahelyeden a derűs és gyakorlatias hozzáállást, tartsd fenn a nyílt kommunikációt azokkal az emberekkel, akik fontosak neked, és összpontosíts a bölcsességed fejlesztésére. Így fogsz győzedelmeskedni a problémák felett, és úgy irányíthatod az életed menetét, ahogy az számodra a legelőnyösebb.

Vízöntő

A hónap végéhez közeledve számos lehetőséged lesz arra, hogy pozitív változásokat érj el az életedben, és megtedd a következő lépést előre. Ahhoz, hogy a lehető legtöbbet hozd ki ezekből a lehetőségekből, elengedhetetlen, hogy fenntartsd a fokozott tudatosság állapotát, és gyorsan mozogj. Ha így teszel, ezek lesznek azok a kulcsok, amelyek kinyitják számodra az ajtót, és lehetővé teszik, hogy végre elérd minden célodat és megvalósítsd minden ambíciódat. Megérdemled!

Nem egészséges minta, ha minden gondodat és frusztrációdat a partneredre pakolod, mert ez megterhelheti a közös kapcsolatotokat. Ha nincs párkapcsolatod, akkor is törekedned kell arra, hogy új emberekkel ismerkedj. A konstellációk támogatását élvezheted, ami lehetővé teheti, hogy korábban nem elérhető nézőpontokhoz juss hozzá. Miért akarnál tovább harcolni, ha esélyed sincs a győzelemre? Ne próbálj úgy tenni, mintha mindenre tudnád a választ, ha csak a jéghegy csúcsát ismered.

Ehelyett alázatot kell tanúsítanod, és be kell ismerned másoknak, hogy még jelentős növekedési potenciál vár rád. Nagyobb tudásra teszel szert, amely a jövőben hasznos lesz neked, ha a hónap vége felé egy kis időt töltesz azzal, hogy meghallgatsz másokat, és tanulsz abból, amit meg tudnak osztani veled. Ehhez elengedhetetlen az a képesség, hogy feladd az irányítást, és arra koncentrálj, amit mások mondanak. Legyél nyitott mások álláspontjára!

Halak

Vannak fontos feladatok, amelyeket még a hónap vége előtt el kell intézned, és nem szabad tovább halogatnia őket. Itt az ideje, hogy elvégezd feladataidat, és mindent a megfelelő helyre tegyél.

Miután elvállaltad ezt a feladatot, szakíts időt a kikapcsolódásra és az energia raktárak feltöltésére, hogy továbbra is produktív tudj lenni. Ha mind te, mind a partnered a napi stresszt, amit átél, a kapcsolatára hárítja, az nézeteltérésekhez és konfliktusokhoz vezethet a magánéletedben. Annak érdekében, hogy elkerüld a nem feltétlenül szükséges veszekedést, törekedj arra, hogy higgadt maradj, és csendesebben beszélj.

Ha nincs párkapcsolatod, a randevúzás remek módja annak, hogy új emberekkel ismerkedj meg, és arra kényszerítsd magad, hogy kilépj a komfortzónádból. A hónap utolsó hete körül megvan rá az esély, hogy a munkahelyi légkör megromlik. A munkatársaiddal való kapcsolatod feszült, és úgy érzed, hogy a türelmed próbára van téve. Ez a környezet nem segít abban, hogy elérd, amit kitűztél magad elé.

Mielőtt újra megpróbálnál előre haladni, gondolkodj el azon, hogyan tudnád jobbá tenni a körülményeket. Ebben a pillanatban dühösnek érezheted magad. Ügyelj arra, hogy ez az erőteljes érzelem ne irányítsa semmilyen döntésed vagy tevékenységed. Törekedned kell arra, hogy felfedezd a düh alapvető okát, és meg kell ragadnod a lehetőséget, hogy harcolj az igazságosságért és az egyenlőségért. Törekedj az igazságtalansághoz hozzájáruló tényezők kiküszöbölésére.

Legyél hálás embertársaidnak, és igyekezz segíteni őket, ahol csak lehet. Ebben a pillanatban bizonytalanságérzetet érezhetsz, és az önbizalmad talán nem olyan erős, mint általában. Létfontosságú, hogy segítő kezet nyújts másoknak, és jótékony hozzáállást tanúsíts. Az az egyszerű cselekedet, hogy rámosolyogsz egy másik emberre, és háládat fejezed ki neki, mindkét fél számára terápiás hatású lehet.

X