Ikrek

Egy öltted mostanság hatalmasat ment. Ez a mai nap üzenete számodra, kedves Ikrek. Talán már érzed a Nap energiáját, amint átvonul a csillagjegyed felé és kilép a Bikából. Ma különösen gyors leszel, és biztos lesztel magadban. Csak arra ügyelj, hogy ne menj túl gyorsan. Előfordulhat, hogy a minőséget feláldozod a gyorsaságért, és ez megduplázza a valaminek az elvégzéséhez szükséges időt, mert újra kell majd csinálnod a munkádat.

Jó nap lesz a mai azok számára, akik romantikus kapcsolatban élnek vagy már házasok. Vigyétek el a házastársatokat vagy a párotokat egy randira, de ügyeljetek arra, hogy ne a szokásos „törzshelyetek” legyen. A helyszínváltoztatás ma nagy hasznára válik a kapcsolatotoknak. Győződjetek meg arról is, hogy tényleg ismeritek-e a barátaitokat és azokat, akik a barátság nevében manipulálnak benneteket. Ez az igazság nyilvánvalóvá fog válni, ahogy a Plútó idővel egyre mélyebbre csúszik a Vízöntőbe, és ha nem vigyázol, már késő lesz megmenteni magad.

Oroszlán

Ma tisztább lesz az elméd, kedves Oroszlán, de úgy érezheted, hogy mások egyszerűen nem értenek meg téged, vagy szándékosan úgy tesznek, mintha nem értenének. Ezen most nem lehet segíteni. Néha a ragyogásod féltékenységet vált ki másokból. Máskor pedig arra készteti az embereket, hogy visszafogják magukat, hogy előbb lássák az eredményeket, mielőtt megtapsolnak téged. A belső lázadód problémákat okozhat abban a csoportban is, amellyel általában együtt lógsz. Talán valaki úgy érzi, hogy megpróbálod bitorolni a trónját, vagy ellopni tőle a népszerűséget. Szándékosan becsmérelnek téged a saját hasznukra.

Ezektől a problémáktól függetlenül még mindig a legszerencsésebbek listáján vagy ma, mert te nevetsz majd utoljára. Mivel a Mars hamarosan belép az Oroszlánba, a dolgok lassan (de biztosan) az te javadra fognak fordulni. A rosszakarók nem fognak tudni mit kezdeni veled. Addig is maradj nyugodt, és folytasd tovább.

Vízöntő

A Plútó a Vízöntőben nem tréfa, de a bolygók mai energiái a te javadat szolgálják. Még azt is érezheted, hogy a belső körödben vagy a munkahelyeden növekszik a hatalmad. Néhányan közületek talán nemrégiben előléptetést kaptak. A jó hatások ma és az elkövetkező napokban megmutatkoznak. Néhányan közületek most szabadultak ki a Vízöntőben járó Szaturnusz hatása alól. Az elkövetkező napok tehát egyre jobbak lesznek számotokra. A nehézségek egyelőre mögöttetek vannak. Ma a világ tetején fogjátok érezni magatokat.

Jó döntéseid miatt most olyan nyugodtnak és virágzónak érzed magad. Igen, lehetnek napi stresszek. Különösen, ha kisgyerekeid vannak otthon, de az élet nagyrészt jó. Arra hívnak ma, hogy figyelj oda, és fejezd ki háládat, de hasznosabb lesz, ha ezt csendben teszed. Néhányan a végén felbosszantjátok a kevésbé szerencsésebbeket.

X