Kos

Kos, itt az ideje, hogy kilépj a mentális ködből, és szembenézz az igazsággal. Vita folyik a fejedben arról, hogy érdemes-e többet tenned az ágyban maradásnál, vagy hogy valóban el tudsz-e érni valamit. Vedd ezt kihívásnak és merd megtenni. Tetszeni fog neked. Egy lehetőség van előtted, és neked kell a bátorságod ahhoz, hogy odasétálj és kihasználd. Kényszerítened kell magad, hogy felkelj az ágyból. Meg fogja érni, mert az erőfeszítés az életed következő szakaszába visz.

Nézz szembe a kihívással, és sok szerencsét! Ebben a hónapban az egód irányít, és a tisztelet iránti igényed kielégítését helyezi előtérbe. A mindennapjaid ritmusa gyors és intenzív lesz, és előfordulhat, hogy gyorsan kell reagálnod. Hasznodra válnak azok az információk, amelyeket olyan emberektől szerzel, akik nem tartoznak a társasági körödhöz. A hónap közepe után a családoddal való időtöltést helyezd előtérbe, és az életed más fontos területeire koncentrálj.

Hasznodra válnak azok az információk, amelyek a társasági körödön kívüli emberektől származnak. Tartsd szem előtt, hogy nem te vagy az univerzum középpontja. Ha ezen nem változtatsz, nem leszel képes kihasználni az univerzum bőséges erőforrásait. Bízz a képességeidben, és láss munkához. Itt az ideje, hogy szembenézz a kihívásokkal, amelyeket az élet eléd vet, és kilépj a komfortzónádból. Tépelődsz a kényelmi zónádban maradni vágyás és a vágy között, hogy valami nagyobbat érj el.

Az életed mozgalmas lesz, és képesnek kell lenned hirtelen döntéseket hozni. Legyél nyitott arra, hogy váratlan forrásokból információk és felismerések érkezhetnek. A hónap felét követően időt kell szakítanod az életed más területeire és különösen a családodra. Nem fog gondot okozni, hogy más emberek társaságában kikapcsolódj, és megérted, hogyan hozhatod ki a legtöbbet az együtt töltött időből. Tartsd szem előtt, hogy valami sokkal nagyobb dolognak vagy a része. Az erősségeidre támaszkodva és cselekedve kihasználhatod az univerzum kegyeit.

Bak

Bak, most lehetőséged van arra, hogy rendkívül érdekes valóságokat teremts magadnak. Ha meg tudod őrizni a hidegvéredet, akkor a jutalmat magaddal viheted, amikor távozol. A dühkitörések és a hisztérikus, pánikszerű sikolyok nem érnek el mást, mint hogy kibillentsenek az egyensúlyodból. Ha békésen és szeretettel a szívedben akarsz valamit véghezvinni, akkor hagyd, hogy ez a nyugodt hatás feltöltsön téged.

Amíg megőrzöd a nyugalmadat, bármit megkaphatsz, amire a szíved vágyik. Sok élmény vár rád ebben a hónapban. Elutazhatsz, és sok hasznot húzhatsz. Akár egy rövid utazás is beleférhet a napirendedbe, és jótékonyan hatna a közérzetedre. A családoddal kapcsolatos ügyekben azonban óvatosabbnak kell lenned. Lesznek nézeteltérések, és ezeket őszintén kell kezelned. A hónap közepe után a pénzügyeidre és a bevételi forrásaidra koncentrálj. A befektetések fontosságát nem lehet eléggé hangsúlyozni, és a korábbi pénzügyi vállalkozások elkezdhetnek nyereséget hozni.

Amíg a feladatra koncentrálsz, és megőrzöd a nyugalmadat, mindent el fogsz érni, amit a fejedbe veszel. Ez a hónap rengeteg lehetőséget és esélyt hoz magával, amelyeket kihasználhatsz, hogy kényelmes és teljes életet élhess. Maradj higgadt, és ne hagyd, hogy az aggodalmad eluralkodjon rajtad. Ha elragadnak az érzelmeid, és hagyod, hogy a düh vagy a pánik eluralkodjon rajtad, elveszíted a tisztánlátást, és szabotálod magad.

Ikrek

Ikrek, amíg teszel egy kis erőfeszítést és nem adod fel, ez a hónap nagyon kegyes lesz hozzád. Bár nem feltétlenül lesz nyugodt vagy békés, mégis elég inspirációt fogsz érezni ahhoz, hogy olyasmit tegyél, amit eddig még soha.

Mindig is jó érzés volt megkapni, amit akarsz, főleg azért, mert hajlandó vagy elfogadni, amit kapsz, és a veszteség nem jelent számodra nagy ügyet. Ez az, ami olyan figyelemre méltóan kiegyensúlyoz téged. Ennek a tranzitnak köszönhetően az egyensúly hangsúlyos lesz, és lesz elég erőd ahhoz, hogy néhány vagy valamennyi projektedet végigvigyed a megvalósításig.

Ha el tudod képzelni, hogy mit szeretnél manifesztálni, ez az első jele annak, hogy meg tudod valósítani. Legyél továbbra is produktív és koncentrált. Vigyázz, hogy ezúttal ne kövess el hibát. Használd ezt a hónapot úgy, mintha egy új benzintank lenne számodra.

Ez a hónap sok ígéretet és jutalmat hoz neked, még akkor is, ha olyan helyzetekkel fogsz találkozni, amelyek nem teljesen egyértelműek. A feladataidat sikeresen elvégzed, és van rá esély, hogy előléptetnek. Megkönnyebbülést fogsz érezni a sok pozitív fejlemény következtében.

X