Ez a 3 csillagjegy megtanulja, hogyan kell határokat szabni a szerelemben július 26-án, a Hold-Szaturnusz trigonja alatt

Ikrek

Tényleg csak ennyit lehet elviselni, ha a magánéletedről van szó, hiszen ez az egyik legfontosabb dolog az életedben. Valójában a magánélet és a személyes tér iránti igényed valószínűleg az első számú tényező, amiért a korábbi kapcsolataid kudarcot vallottak; szükséged van a teredre, és észrevetted, hogy a partnereid ezt nem mindig értették meg jó dolognak, sőt, furcsa módon fenyegetve érezték magukat tőle.

Ezen a napon, 2023. július 26-án, a Hold-Szaturnusz tranzitja során észreveheted, hogy ez a minta ismétlődik a jelenlegi kapcsolatodban. Ezúttal azonban nem fogsz olyan sokáig várni azzal, hogy elmondd, ki vagy és mit követelsz meg a társadtól. Jó esély van rá, hogy ez az új ember megérti majd, honnan indulsz, mivel meglehetősen jól viseli a Hold-Szaturnusz tranzitot. Jó érzés, ha megértenek, nem igaz?

Szűz

Bár időnként úgy tűnhet, hogy ragaszkodónak vagy rászorulónak tűnsz a pároddal szemben, vannak határozott pillanatok, amikor egyértelműen szükséged van a saját teredre, és bár eddig nem igazán szabtál meg határokat, úgy érzed, hogy a mai, 2023. július 26-i nap jó alkalom lehet arra, hogy ezt elkezdd megtenni.

Ezt már olvastad?
Csütörtöki horoszkóp, Szeptember 28., Elég nagy ambíció van ma a levegőben

Hatással van rád a Hold-Szaturnusz tranzitja, amely rádöbbent, hogy valójában nem is vagy annyira rászoruló, mint amennyire azt hiszed. Persze, nem szeretsz egyedül lenni, de ez nem jelenti azt, hogy szükséged van arra, hogy a párod éjjel-nappal a fejeden üljön. És úgy tűnik, hogy a partnered egy fejen ülő.

Ami téged rászorulónak definiál, az neki kétszer olyan nehezen megy, hiszen ő a rászoruló a kapcsolatban, és most, hogy ezt tisztán látod, ez bosszantó. Ideje megtanulnod, hogyan kell határokat szabni, kedves Szűz. A szád megvan, most nyisd ki, és mondd ki az igazadat.

Halak

Bevallottan, te voltál a nyúlánk, amikor a partneredről és az ő sajátos, ragaszkodó viselkedéséről volt szó. Eleinte aranyosnak tartottad azt az igényét, hogy mindig tudni akarja, hol vagy; talán még élvezted is a birtokló viselkedését, de most már kezded úgy érezni, hogy túl messzire ment.

Ezt már olvastad?
Csütörtöki horoszkóp, Szeptember 28., Elég nagy ambíció van ma a levegőben

A Hold-Szaturnusz tranzit alatt elmondod a partnerednek, hogy bár tökéletesen megbízható vagy, azt sem szereted, ha kémkednek utánad vagy megfigyelnek, és hogy a gyanakvása legújabb korszerűsítése nagyban kikapcsol téged. Egy dolog, hogy a partnered érdeklődik irántad, és egy másik dolog, hogy olyannyira a megszállottad, hogy nem lát határokat közted és közte. Nos, a mai nappal mindez megváltozik, de elég bátornak kell lenned ahhoz, hogy követeld, amire szükséged van. Ha nem teszed … ez így fog folytatódni, a végtelenségig.

X