Bak

Kedves Bak, koncentrálj jobban a kapcsolataidra, és nézz rájuk több reménnyel és kedvességgel. Tölts egy kis időt az érzéseid átgondolásával. Ez nagyon fontos, hogy úgy érezd, meghallgatnak, még akkor is, ha mások nem figyelnek oda arra, amit mondasz. Itt az ideje, hogy őszinte döntést hozz, és másképp közelítsd meg a dolgokat, mint korábban.

Itt az ideje, hogy ezt a döntést következetesen végrehajtsd. A mai nap lehetőséget ad arra, hogy egy lépést hátralépj, más szemszögből nézd a helyzetet, és stratégiát alakíts ki a továbblépésre. Ez nem jelenti azt, hogy könnyű lesz, vagy hogy mindenkinek tetszeni fog. Viszont nagyobb befolyásod lesz arra, hogy milyen irányt kövess.

Ma pezsegsz az energiától és a magabiztosságtól, ami kellő lendületet ad ahhoz, hogy minden tervedet valóra váltsd. Ahhoz, hogy helyet csinálj az újnak, eljött az ideje, hogy elengedd a régit. Ma tele vagy energiával és magabiztossággal, ami megadja a szükséges lendületet, hogy minden tervedet megvalósítsd. Sikeres leszel. Igyekezz minél jobban elkerülni az elhamarkodott döntéseket. Emellett légy egy kicsit nyitottabb, és adj lehetőséget másoknak, hogy segítsenek neked. Sok kellemes meglepetés vár rád.

Halak

Kedves Halak, minél jobban reméled, hogy egy helyzet megváltozik, annál kevésbé valószínű, hogy ez meg is fog történni. Csodálatra méltó, ha arra törekszel, hogy jobb ember legyél, és másképp csináld a dolgokat; ehhez azonban általában nem a legkönnyebb, hanem a nehezebb utat kell választanod. Az életed nagy változáson ment keresztül. Teljesen új perspektívát alakítottál ki azzal kapcsolatban, hogyan kell gondolkodnod magadról és az igényeidről az életedben lévő emberekkel kapcsolatban.

Ez most kihat a kapcsolataidra is. Itt az ideje, hogy kitörj a rutinból, és kipróbálj valami újat. Vannak olyan emberek, akik a segítségükre tett erőfeszítéseid ellenére sem mutattak soha valódi törődést irántad. Ez olyan helyzetekre vagy akár karrierre is vonatkozik, ahol nem érdekelte őket, hogy mit értél el. Itt az ideje, hogy elengedd ezeket az embereket, és a feladataidra koncentrálj.

Az energiák ma eltolódnak körülötted, ami azt jelenti, hogy végre meg tudod majd tartani azokat a beszélgetéseket, amelyeket már oly régóta tervezel. Történetednek ez a fejezete arról szól, hogy felelősséget vállalsz a saját boldogságodért, ezért a megteremtéséért is neked kell felelősnek lenned.

Ettől eltekintve a mai nap nyugodt és pihentető. Használd ki ezt az energiaváltozást, hogy rendbe tudd tenni az életedet. Arra kell összpontosítanod, hogy megoldást találj azokra a problémákra, amelyek a múltban szorongást okoztak neked, és amelyek megakadályoztak abban, hogy előrehaladj. E folyamat során néhány nyugtalanító igazságot fogsz felfedezni magadról; ennek a tudásnak a birtokában azonban a jövőben hasznodra válik.

Miután kiiktattad a félelmed forrásait az életedből, jobb helyzetben leszel, hogy lépéseket tegyél a helyzeted javítására, és jobban fogod érezni, hogy irányíthatod a dolgokat. Úgy érzed, hogy az életednek rendezettnek kell lennie. Arról van szó, hogy jól nézz ki, egészségesen étkezz, mozogj, és tedd magadat az első helyre. Ez az újrakezdések ideje, és meglátod, hogy könnyű lesz a megfelelő kiigazításokat elvégezni a rutinodban.

Mérleg

Kedves Mérleg, rájössz, miért nem működtek igazán a korábbi kapcsolataid. Ma a feltétel nélküli szeretet és támogatás érzései vesznek körül. Lehet, hogy véletlen találkozások révén újra találkozol olyan emberekkel, akik valóban mélyebb kapcsolatot ápolnak a lelkeddel. Ez a nap még abban is segíthet, hogy elsimítsd azokat a nehézségeket, amelyeket az utóbbi időben a kapcsolataidban tapasztaltál.

Bár úgy tűnhet, hogy semmi sem alakul jól számodra, bíznod kell abban, hogy minden a lehető legjobban fog alakulni, mert az univerzum így van összehangolva. Még ha jelenleg egyedülálló is vagy, nagy mennyiségű önszeretet áll rendelkezésedre. Ha gyakorolod az önszeretetet, az segíteni fog abban, hogy teljesebbnek és teljesebbnek érezd magad, mint valaha is voltál.

Akár másoktól kapod a szeretetet, akár magadnak adod, ma van az a nap, amikor rájössz, hogy semmi sem hiányzik; az egyetlen dolog, ami talán hiányzik, az talán egy új perspektíva, hogy mindig meglásd. A mai napra vonatkozó előrejelzés rendkívül pozitív és biztató, különösen a szakmai életeddel kapcsolatban. Lehetőség van a sikerre vagy akár az előléptetésre is!

Vigyáznod kell azonban, hogy az izgalom ne vegye el a hatalmába, mert emiatt megbotolhatsz, hibázhatsz, vagy csapdába eshetsz. Próbálj meg a földön maradni, és hagyd, hogy a belső bölcsességed vezessen. Ha hallgatsz az intuíciódra, büszke leszel arra, amit elértél.

X