Három csillagjegy őrülten szerelmes lesz 2023. május 8-án, és ez a Vénusszal szemben álló Holdnak köszönhető. Nagyon zavaros időket élünk, és sokunk számára a szerelembe esés három csillagjegy számára nem is opció. Egyszerűen túl vagyunk stresszelve azon, hogy képesek legyünk úgy gondoskodni másokról, hogy közben magunkat is szeressük. Aztán ott van még a jó öreg emberi természet, hogy megállíthatatlanok és motiváltak vagyunk, és semmi sem ébreszt fel bennünket úgy, és tesz vissza a játékba, mint egy adag szerelem. Amikor mi, emberek szerelmesek leszünk, szétesünk, és bárhogyan is fordítjuk ezt le, valahogy rohadt jó érzés ezt tenni.

Szerelembe esni, őrülten szerelmesnek lenni olyan, mint egy gyógyító balzsam; lehet placebo vagy valódi szerelem… bármi is az, 2023. május 8-án „belekeveredünk”, amikor a Hold szemben áll a Vénusszal.

Ezt már olvastad?
Csütörtöki Tarot előrejelzés minden csillagjegy számára, 2023. június 8.

Szembenállás a Vénusszal? Hogy lehetne ez jó? Nos, először is, amikor a Hold bármely bolygóval szemben áll, a dinamika gondolatát hozza létre, és dinamika nélkül nem létezhet olyan dolog, mint a szerelem. Ez úgy bomlik le, hogy éppen azért szeretünk bele valakibe, mert az illető „érdekes” számunkra. Nem olyan emberekbe szeretünk bele, akik ugyanolyanok, mint mi, mert semmi különöset nem találnánk bennük; ami május 8-án, a Vénusszal szemben álló Hold idején vonz minket ehhez a másik személyhez, az az, hogy NEM olyan, mint mi. Az érdeklődés a rejtélyben rejlik, és a mai nap ezt a rejtélyt halmozott adagokban nyújtja.

Az Ikrek, Oroszlán és Nyilas csillagjegyűeknek csak annyit tudunk mondani, hogy készüljetek fel, mert hamarosan elveszítitek az eszetek valakinek a kedvéért… és hát nem jó érzés? Milyen izgalmas. Mindannyian tudjuk, hogy nem tudjuk megjósolni, hová vezet ez a mindent elsöprő rajongás, de kit érdekel? Éljünk a pillanatnak, és csak élvezzük, ami a szemünk előtt van.

Ezt már olvastad?
3 csillagjegy szívfajdalma meggyógyul június 8-án

Három csillagjegy őrülten szerelmes lesz 2023. május 8-án:

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal
X