Oroszlán

Ha valamit a fejedbe veszel, nagyon nehéz megszabadulni a vele járó gondolkodástól, és ezen a napon, 2023. szeptember 26-án csak az jár a fejedben, hogy szakíts azzal a személlyel, aki hirtelen jobban az idegeidre megy, mint amennyire el tudod viselni. Lehet, hogy sok időt töltöttél azzal, hogy megpróbáld megismerni ezt a személyt; a Szaturnusz és a Hold konjugációja során azonban tudni fogod, hogy ez zsákutca.

Megpróbáltad, és mindent megtettél, de kezded úgy érezni, mintha az árral szemben úsznál. És tudod, hogy nem csak vele van a baj, nem csak vele van itt probléma.

Tisztában vagy vele, hogy lehet, hogy te sem vagy az, akit ő akar, de hajlandó vagy ennek megfelelően cselekedni, és hagyni a dolgokat, ha ez szükséges. Úgy döntesz, hogy szakítasz a romantikus partnereddel ezen a napon, a Hold Szaturnusszal való együttállásakor, mert el kell intézned, hogy elmenjen … MOST.

Ezt már olvastad?
Ők a legszerencsésebbek a szerelemben December 7-én

Mérleg

Tudod, hogy szakítani akarsz azzal, akivel együtt vagy, de nem akarsz „a rossz fiú” lenni, és elsőként tudatni vele, hogy mi fog történni, ezért passzív-agresszívan viselkedsz, és hagyod, hogy a semmibe vesszen. Ez nem túl kedves tőled, mert neked igenis van valami célod, és a végén még összetöröd annak a szerencsétlennek a szívét, aki nem tudja, hogy mi történik.

Azonban a Hold és a Szaturnusz 2023. szeptember 26-án bekövetkező tranzitja során a szíved mélyén tudni fogod, hogy ezzel a személlyel már nem lehetsz együtt.

Már régen kiléptél a kapcsolatból, még akkor is, ha fizikailag ott maradtál, és úgy tettél, mintha „az övé” lennél. Ez a nap lezárást hoz számodra, kedves Mérleg. Lehet, hogy nem a „helyes módon” tetted, de ha a szakítás az, amit igazán akartál, akkor ma van az a nap, amikor megkapod, amit akarsz.

Ezt már olvastad?
Tarot jóslás December 6-ra, minden csillagjegy számára

Bak

Csak annyit tudsz, hogy valamit adni kell, ahogy mondani szokták, és a te esetedben ez arról szól, hogy véget kell vetni a kapcsolatodnak, hogy újra fellélegezhess. A Hold és a Szaturnusz együttállása alatt nem fogod megjátszani magad; komolyan gondolod a dolgot, és ez a dolog az, hogy véget vetsz ennek a kapcsolatnak, akivel úgy érzed, túl sok időt töltöttél együtt.

Úgy tűnik, őt sem érdekli már annyira, úgyhogy nincs baj, nincs baj. 2023. szeptember 26-án számíthatsz arra, hogy szakítasz ezzel a személlyel.

Még lehetnek bizonytalan pillanatok, mivel ez valóban megnyitja az ismeretlen birodalmát, de aszerint fogsz eljárni, amit a szíved súg. A Hold a Szaturnusszal való együttállása alatt úgy érzed, hogy összhangban áll a szíved szakítási vágyával, és ezt az érzést ma ki is fogod nyilvánítani.

X