Kos

A gondolat, hogy ma szakítani akarsz a partnereddel adott, mivel már nem a „célozgatás”, hanem sokkal inkább az „ennek a kapcsolatnak vége” üzemmódban vagy. Azt mondtad a partnerednek, hogy van egy bizonyos idő arra, hogy ‘rendbe hozza’. Nem volt benne annyi… még csak meg sem akarta próbálni. Tehát, ha cselekvést akar, akkor cselekvést fognak kapni, és ezt te hozod meg a távozásod formájában. Viszlát, végeztünk.

Egy vagy a Kos Hold erejével; hagyd, hogy vezessen. Már régen elmúltak azok az idők, amikor egy ócska románcot kellett volna végigszenvedned. Nem ragaszkodsz többé a fájdalomhoz, és az együtt maradásból csak egy nyers üzletet látsz kijönni, tele fájdalommal, szívfájdalommal és minden mással. NEM és nem.

Oroszlán

Rendben, lejárt az idő. Úgy érzed, hogy a kapcsolatod már túl régóta tart, és most már ott tartasz, hogy hivatalosan is elég. A Hold a Kosban jár ma, 2023. május 15-én, és kellő idegzetet ad ahhoz, hogy a dolgok a végsőkig feszüljenek. Pokolian elszánt vagy a pusztításra; nincs második vagy harmadik esélyed, hogy mindent jól csinálj. Végeztél, megfőttél. Az időzítő ketyeg.

Ma van az a nap, amikor szakítasz a partnereddel, bármennyire is küzd azért, hogy kitartsatok. Nincs többé okod maradni; tudod, mi folyik itt, mi történt, és hogyan jutottál idáig. Ez nem egy könnyelmű lépés a részedről. Ó, nem, ez jól átgondolt. Valódi cselekvést igényel, ezért ma van a napja. A Kos Hold támogatja a szakításokat, bármilyen szomorúan is hangzik ez.

Mérleg

Valahogy meggyőzted a világot arról, hogy mivel Mérleg vagy, szelíd vagy. Ezt a múltban arra használtad, hogy szerelmet vonzz magadhoz, de egy másik oldalad ugyanilyen manipulatív, amikor az említett szerelmmel való kapcsolatot fejezed be. Ma, 2023. május 15-én pont ezt fogod tenni.

A Kosban járó Hold alatt egyszerűen nincs kedved tovább nyújtani ennek a hamis kapcsolatnak a fájdalmát. Ez az a nap, amikor elengeded ezt a békés, kiegyensúlyozott Mérleg-arcot, hogy megmutasd az igazi arcodat, ami vörös és dühös. Elégedetlen vagy az ellenségeskedéstől, és ki akarsz szállni. Ha kell, kiharcolod magad ebből a helyzetből, és reméled, hogy sima lesz a vége, de ez ma nem igazán szerepel a tervben. A mai nap a boldogtalan befejezésekről és az emlékezetes sérelmekről szól. Emlékeket fogsz ma szerezni, az biztos, kedves Mérleg.

X