Oroszlán

Az a probléma a mai nappal, hogy nem tudod irányítani a legsötétebb gondolataidat. Mivel Oroszlán vagy, és szereted azt gondolni, hogy mindent irányíthatsz az életedben, ez a fajta irracionális gondolkodás csak az idegeidre mehet, emiatt nagyon kellemetlenül érezheted magad. Ami 2023. szeptember 27-én a legjobban zavar, az az, hogy valami nagyon pozitív dologra gondoltál.

És mivel a Hold a Jupiter fényszögében ad egy lökést, te úgymond egy mérföldet veszel, ami azt jelenti, hogy önszabotálod magad.

A pozitív gondolkodásod útjába állsz azzal, hogy bevezeted a gondolatot, hogy … valami ma rosszul sülhet el. Mivel nem tudod pontosan, hogy „mi” lehet az, az elméd elkezd keresni kitalálandó dolgokat, és mire észbe kapsz, már annyira elkap a paranoia, hogy úgy érzed, a legrosszabb félelmeid válnak valóra.

Vízöntő

Nagyon hozzászoktál a megerősítésekhez, mivel mindig van valamilyen célod, amit el akarsz érni. A végén azonban sokszor az történik, hogy végül úgy érzed, biztonságosabb, ha a dolgokat a megerősítés fázisában tartod, mint a megnyilvánulás fázisában. 2023. szeptember 27-én, a Hold és a Jupiter fényszög tranzitja során rájössz, hogy az a munka, amit eddig azért végeztél, hogy eljuss egy bizonyos szintre, most működik, és ez, akár hiszed, akár nem, megijeszt.

Ezt már olvastad?
Ezeknek a csillagjegyeknek lesz a legjobb napja December 5-én

Ez azt jelenti, hogy minden megerősítésed gyökeret eresztett az egyetemes talajban, és most az következik, hogy ezeket a spirituális magokat el kell vetned a való életben is.

A cselekvés nem az volt, amire gondoltál, bár ezt nem vallanád be. Szeretsz biztonságban lenni az elképzelésedben, hogy „egyszer” nagyszerű lesz, és ez a „egyszer” ma itt van, kedves Vízöntő. Itt az ideje cselekedni. Itt az ideje, hogy félretedd a megerősítéseket, felállj, és kezdj valamit az életeddel.

Halak

Mik lehetnek a legrosszabb félelmeid, és hogyan a fenébe válhatnak valóra 2023. szeptember 27-én? Úgy tűnik, aggódtál a helyzeted miatt valakinek az életében. Azon tűnődsz, vajon fontos vagy-e ennek a személynek, vagy pedig természetesnek vesznek téged.

Ezt már olvastad?
Ezek a csillagjegyek nagyszerű híreket kapnak 2023. december 5-én

A Hold és a Jupiter fényszög tranzitja alatt ezt a földig fogod gondolni.

Nem fogsz engedni a gondolatból, hogy valahogy lefokoztak ennek a személynek a szemében. Nem tudod, hogyan érez, ezért elhamarkodottan következtetsz, és szembesíted a feltételezéseddel.

Ő támadásnak érezheti ezt általad, hiszen az irántad érzett érzései nem csökkentek, és nem is érzett negatívan irántad. Amit ma teszel, az az, hogy azt ülteted a fejébe, hogy instabil vagy, és ez azt fogja okozni, hogy félni fog tőled. Így teremted meg a legnagyobb félelmedet.

X