Rák

Itt az ideje, hogy összeszedd minden érzelmi erődet, és megtedd az első lépést. Az első lépésnek nem kell a megdöbbenés és a félelem drámai beavatásának lennie, hanem lehet csendesen és óvatos is, különösen akkor, ha még csak most kezdesz hozzászokni ehhez az új úthoz, amelyre úgy érzed, hogy fel kell lépned.

A legkisebb lépés is számít, amikor az életedben a nagyobb terjeszkedés új lehetőségeinek megragadását fontolgatod. A legfontosabb az, hogy mind mentálisan, mind érzelmileg teljes mértékben benne legyetek ebben az új fejezetben. Még ha ez affirmációkkal és pozitív gondolkodással kezdődik is, bele kell lépned abba, hogy higgy magadban, hogy magadhoz vonzd a szükséges embereket és helyzeteket, amelyek segítenek a megvalósításban.

Ezt már olvastad?
Szombati Tarot előrejelzés minden csillagjegy számára, 2023. június 10.

Ez az új hely, ahol most vagy, valószínűleg idegen. Más érzés, mert nem azért csinálod, hogy más emberek kedvében járj, vagy nem áldozod fel magad az ő kívánságaikért. Értékes időszak ez számodra, amikor elkezdesz mélyebben elmerülni azokban a kérdésekben, amelyek azt érintik, hogy mit akarsz és mit álmodsz az életedre. Amikor beismered az igazságot ezekkel a kérdésekkel kapcsolatban, megváltoztatod azt a rezgést is, amelyet az univerzumból vonzol. Megváltoztatod azt, ahogyan ebben a világban mozogsz, és olyan hullámzást hozol létre, amely az életed más kapcsolataira is kiterjed.

Miközben a mai energián keresztül mozogtok, fontos, hogy abban maradjatok, amire nektek szükségetek van önmagatok számára. Nyújtsatok kegyelmet a körülöttetek lévőknek, akik a saját folyamatukon mennek keresztül. Van egy egyensúly a megértés és az önfeláldozás között; jelenleg gyakoroljátok, mert semmi sem késztethet arra, hogy feladjátok az álmaitokat.

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal
X