Kos

Szeretsz új dolgokat megtudni a partneredről, és azt szeretnéd, hogy mindig biztonságban érezze magát melletted… hogy továbbra is meg akarja osztani veled az életét, szívesen látottnak érezze magát. 2023. szeptember 10-én járunk, és a dolgok jól alakulnak számodra és a szerelmi partnered számára. Ekkor már átléptetek bizonyos akadályokon a kapcsolatotokban, és most úgy érzitek, hogy megnyugodhattok.

Az Oroszlán-Hold idején talán még a legmélyebb gondolataidat is meg akarod osztani ezzel a személlyel, ami megnyitja az ajtót, hogy ő is viszonozni akarja a maga részét. A párod ma akár egy titokkal is megajándékozhat, amit te megtisztelsz és megbecsülsz, hiszen tudod, mennyit jelent ez neki. Ily módon megbízhat benned, és ettől különlegesnek érzed magad.

A bizalmat nehéz megszerezni, ezért amikor a partnered bízik benned annyira, hogy valami nagyon személyes és számára fontos dolgot is megosszon veled, úgy érzed, mintha egy milliomos lennél.

Ezt már olvastad?
Asztrológiai tippek, hogy 2024 a legjobb év legyen minden csillagjegy számára

Szűz

Amit ma, 2023. szeptember 10-én megtudhatsz a partneredről, az nosztalgikus és kedves lesz számodra. A párod soha nem mesélt neked valamit az életéről, és amit ezen a napon, az Oroszlán-Hold tranzitja alatt elárul neked, az mind arról szól, ami a gyermekkorában történt a családjával.

Úgy tűnik, van mit mesélnie, de mivel ez ma már nem aktuális, soha nem osztotta meg veled.

Ami ezen a napon fülig érő mosolyt csal majd az arcodra, az az, hogy a partnered története olyan furcsa és egyedi, és már a tudat, hogy ilyen élete volt régen, melegséget és puhaságot okoz belülről. Ami ma történik, az az ő világa, de a párod múltjának világa nagyon szórakoztatóvá teszi a mai napot.

Ezt már olvastad?
Tarot jóslás December 10-re, minden csillagjegy számára

Bak

Lehet, hogy nem kérted a partneredtől, hogy bármi különöset osszon meg veled, de van valami az Oroszlán-Holdban, ami arra készteti, hogy meséljen neked az életéről. Ma megtudhatod, hogy bárcsak kérdeztél volna, mert a romantikus partnered sokkal érdekesebbnek tűnik, mint azt valaha is gondoltad volna.

2023. szeptember 10-én valami újat fogsz megtudni erről a személyről, ami el fogja kápráztatni az agyadat … minden jó értelemben.

Szóval ettől olyan, amilyen? Talán csodálkozol, hogy hirtelen miért osztja meg ilyen szabadon az intim titkait, ugyanakkor te is teljesen nyitott vagy arra, amit ő szeretne megosztani. Ez a megosztás közelebb hoz titeket egymáshoz, és arra inspirálhat titeket, hogy elkezdjetek beszélgetni azokról a dolgokról, amelyeket eddig nem osztottatok meg egymással. Izgalmas nap lesz, az biztos!

X