Bika

Egyes szerelmek nem örökké tartanak, ahogyan önmagunk bizonyos változatai sem. Ahogy a Merkúr a csillagjegyedben retrográdba fordul, lehetőséged nyílik arra, hogy új módon gondolkodj és figyelj önmagadra. Lehet, hogy eddig úgy érezted, hogy ez a kapcsolat elmarad vagy megváltozott, így az igényeid nem teljesülnek, sőt, még hibáztathatod is magad a helyzetért.

Most azonban itt a lehetőség, hogy meglásd az igazságot, és megtaláld a saját visszatérésedet. Az Uránusz az elmúlt néhány évben a te csillagjegyedben járt, és szétszakítja azt, ami már nem szolgálja a legfőbb javadat, hogy újrakezdhesd. Tavaly óta a napfogyatkozások változásokat hoztak abban, ahogyan a kapcsolataidat és a romantikus kapcsolataidat látod.

Most, amikor a Skorpióban bekövetkezik a teliholdas holdfogyatkozás, rá fogsz jönni, hogy csak annyi energiát tudsz valamibe fektetni, amíg fel nem ismered, hogy az már azzá vált, aminek lennie kellett volna. Miközben fontos, hogy kiállj a növekedés mellett egy kapcsolatban, ugyanilyen fontos, hogy felismerd, ha szavaid süket fülekre találnak.

Ezt már olvastad?
Ennek a 3 csillagjegynek nagy szerencséje lesz a szerelmi életében június 10-én

Ezen a héten tisztítsd meg magad attól, ami visszatart. Ismerd fel, hogy a kényelem akarása nem azonos a szeretettel, és engedd meg magadnak, hogy véget vess annak, ami csak helyet foglal az életedben. Néhány hét múlva a Jupiter belép a jegyedbe, ami új lehetőségeket hoz, de neked kell megteremtened a teret, hogy ezek megvalósulhassanak.

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal
X