Mérleg

Olyan ember vagy, aki arra összpontosít, hogy a legjobb tulajdonságokat lássa meg másokban, és ez egy csodálatra méltó tulajdonság, amit el kell ismerni. Amikor kapcsolatba kerülsz, gyakran sok időt és energiát fektetsz bele, mert jobban érzed magad, mint amikor egyedül vagy. Ez azért van, mert az egyedüllét borzalmas érzéssel tölti el az embert.

Emellett elkötelezett ember vagy, és sok mindent tudsz nyújtani. Azt szeretnéd, hogy az életed kiegyensúlyozott és harmonikus legyen, és egy kapcsolat megszűnése biztosan felborítja ezt az egyensúlyt. Lehet, hogy sok energiát fektettél a korábbi partnereddel való kapcsolat fenntartásába. Amikor a volt partner visszatér az életedbe, és bocsánatot és egy második esélyt kér, valószínű, hogy nyitott leszel arra, hogy adj még egy esélyt a kapcsolatnak, függetlenül attól, hogy mennyire fáj vagy boldogtalan vagy, hogy nem működött.

Valószínű, hogy már befektettél némi időt abba, hogy megismerd azokat a tényezőket, amelyek hozzájárultak a kapcsolat kudarcához; ez megkönnyíti, hogy adj neki még egy esélyt. Ennek eredményeképpen jelenleg azzal a folyamattal foglalkozol, hogy több lehetséges megoldást is keresel a kettőtök között fennálló konfliktusokra. Megvan benned a vágy, hogy működjön, és ennek eredményeképpen most már megvan a motivációd is, hogy biztosítsd, hogy működjön.

Kos

Sok munkába kerül, mire teljesen beleszeretsz, és amikor végre sikerül, elkezdesz fantáziálni egy elkötelezett párkapcsolatról. Amikor végre belerázódsz egy olyan rutinba, ami működik számodra, nem akarsz majd eltérni tőle, ha tehetsz ellene.

Amikor az életedben egy elem hirtelen megváltozik, például amikor egy kapcsolat véget ér, úgy érezheted, hogy minden összevissza van, és nincs értelme. Még ha a kapcsolat felbomlása miatt esetleg meg is sérült vagy feldúlt vagy, úgy döntöttél, hogy nyitott vagy arra a lehetőségre, hogy újrakezdd az exeddel, ha megkeresnek ezzel kapcsolatban. Erős érzelmeket táplálsz iránta, és inkább felveszed a harcot a kapcsolat megőrzéséért, minthogy kimozdulj a biztonsági zónádból, és új partnerséget kezdj valaki mással.

Ha a volt partnered úgy dönt, hogy visszatér, és újabb lehetőséget kér, nagy a valószínűsége, hogy rózsaszínű szemüvegen keresztül nézel rá, és örömmel adsz neki még egy esélyt. Adj neki egy esélyt abban a reményben, hogy újra felelevenítheti a boldog emlékeket, amelyeket oly nagyra értékelsz. Tegyél óvintézkedéseket azáltal, hogy betartod a saját magad által felállított határokat, és elkerüld, hogy ugyanazokat a hibákat kövesd el, amelyeket már elkövettél.

Vízöntő

Lehet, hogy ez egyesek számára meglepő, de valójában nem is olyan meglepő. Amikor először kezdesz el randizni valakivel, lehet, hogy sokkal nyitottabb vagy, mint mások, de amint rájössz, hogy érzel valamit az illető iránt, a dolgok más irányba változnak. Amikor egy kapcsolat véget ér, természetes hajlamod van arra, hogy meg akarod javítani, és erős ellenállást tanúsítasz a gondolattal szemben, hogy valami, amibe annyi időt, szeretetet és türelmet fektettél, valóban véget érhet.

Ha az exed felveszi veled a kapcsolatot, és bocsánatot kér, nagy valószínűséggel adsz neki még egy lehetőséget, hogy megpróbáljon újra összejönni veled, még akkor is, ha ennek egy része kényelmi szempontokon alapul. Ezúttal mindent megteszel azért, hogy ne essetek ugyanabba a csapdába, mint a múltban. Lehetséges, hogy beleragadsz abba az egészségtelen mintába, hogy újra összejössz ugyanazzal a személlyel, annak ellenére, hogy nem ő a legmegfelelőbb számodra. Ne feledje tehát, hogy vigyázzon magára!

Mivel ilyen szenvedélyesen és intenzíven szeretsz, az általad vonzott emberek és a kapcsolataid is hajlamosak ezekre a tulajdonságokra. Amikor egy kapcsolat véget ér, bármilyen okból kifolyólag, ezek az emlékek visszajöhetnek kísérteni téged. Ezért ha az exed visszatér az életedbe, és jogosan szeretne egy második esélyt, valószínű, hogy megadod neki, mert az érzéseid olyan intenzívek voltak iránta, miközben te csak alkalmanként élsz át ilyen érzéseket.

Másrészt tisztában vagy azzal, hogy hajlamos vagy olyan dolgokra vágyni, amelyek elérhetetlenek számodra. Ha ez történik veled, az első dolog, amit talán tenni akarsz, amikor az exed visszatér hozzád, hogy újra összejössz vele. Másrészt ez nem biztos, hogy sokáig fog tartani, mert egy idő után elkezdheted unni.

Bika

Amikor beleszeretsz valakibe, azonnal elkezdesz fantáziálni a vele közös jövőről, és teljesen kiszolgáltatott vagy annak a lehetőségnek, hogy esetleg nem viszonozza az érzéseidet. Egy életre szóló kapcsolat lehetőségét érzed meg ebben a szerelemben. Ennek következtében a kapcsolat megszűnése jelentős életesemény számodra, és az űrt, amit ez az életedben hagy, tátongó sebnek érezheted. A másik oldalon viszont rendkívül megbocsátó vagy, és mindig a pozitív tulajdonságokat keresed más emberekben.

Ha ez a helyzet, a volt partnered számíthat arra, hogy tárt karokkal vársz rá, és azzal az állítással, hogy a szíved mélyén mindig is tudtad, hogy a sorsotok egymásnak teremtett titeket. Rendkívül szentimentális ember vagy, és ha szerelemről van szó, mindent a lehető legteljesebb mértékben átérzel. Szenvedélyesen szeretsz, és könnyen magával ragad ez az érzés, ami nagy izgalmak forrása lehet számodra.

Még ha a kapcsolat felbomlásával járó rossz érzéseket meg is tapasztalod, az emlékek, amelyeket egykori partneredről és az együtt töltött időről őrzöl, valószínűleg boldogok és pozitívak lesznek. Hajlamos vagy melankolikusan gondolkodni a kapcsolatról, általában az élvezetes pillanatokat idézed fel, miközben a kevésbé kellemes aspektusokat elhanyagolod.

X