Ez a 4 csillagjegy kihívásokkal teli nyárra számíthat: Így kerüld el, hogy megégesd magad

Rák

Mivel a Rákok annyira empatikusak és védelmezik azokat, akiket szeretnek, különösen nagy kihívást jelenthet számukra a zavarok kezelése, különösen, ha ezek a zavarok a biztonságérzetüket fenyegetik.

Mivel a Vénusz 2023 nyarán az értékek és a pénzügyek második házán halad át retrográd módon, Rákok, ti is tapasztalhattok némi kihívást ezeken a területeken. Július 22-e körül azt tapasztalhatod, hogy hiányérzet kerít hatalmába. Megkapod vagy valóban megkapod, amit szeretnél azokból az erőforrásokból, amelyek anyagilag a rendelkezésedre állnak?

A Vénusz arra szólít fel, hogy alaposan mérd fel, mi az, amire vágysz, és mi az, ami igazán fontos számodra. Lehet, hogy az a benyomásod, hogy az erőforrásaid kimerültek, de ez az időszak megmutatja, hogy kész vagy átértékelni a prioritásaidat, és azt követni, amire igazán vágysz.

Lassú mozgású A hetedik, párkapcsolatokkal foglalkozó házadat a Plútó uralja ebben az időszakban, fényt derítve személyiséged árnyékos aspektusaira, és átformálva a másokkal való személyes kapcsolataid alapjait. Itt az ideje, hogy szembenézz a közelséggel és a kapcsolatokkal kapcsolatos szorongásaiddal, valamint a saját tekintélyeddel kapcsolatos aggodalmaiddal. Mélyre menni és őszintének lenni a szeretteiddel, valamint saját magaddal szemben kétségtelenül idegtépő élmény lehet. Eleinte nehéz lehet, de hosszú távon megéri, mert több lehetőséged lesz olyan kapcsolatok kialakítására, amelyek révén teljesnek érezheted magad.

Váratlan eseményekre számíthatsz augusztus 23-tól, amikor a Merkúr belép a retrográd szakaszába. Ez különösen igaz a társasági életedre. Igyekezz rugalmasnak lenni, mivel barátaid elérhetősége és időbeosztása, valamint véleményük és nézeteik szinte állandóan ingadozni fognak. Ez nem te vagy, ezért vegyél egy mély lélegzetet, és tegyél meg mindent, hogy tapintattal és alkudozással elhárítsd az utadba álló akadályokat. Bár ez a bolygó fejlődési lehetőségeket kínál majd számotokra, nem fog megakadályozni abban, hogy jól érezzétek magatokat, ezért használjátok ki a napsütést, amíg a nyáron süt a nap.

Szűz

A maximalista Szüzek számára frusztráló, ha a dolgok nem úgy alakulnak, ahogyan szeretnék, de ez a 2023-as nyár sok szerencsét hozhat számukra.

A Mars, a cselekvés és az agresszió bolygója július 10-én költözik az identitásod első házába. Ez nagy segítségedre lehet tekintélyed megalapozásában és projektjeid előre vitelében.

Másfelől viszont valószínűleg dühös érzéseket fogsz tapasztalni, és harciasabbá válsz. Az ezzel az elhelyezéssel járó bonyolult frusztrációt és energiát jelentősen enyhítheti a fizikai aktivitás. Ez jól jön majd július 19-én, amikor a Szaturnusz szemben áll a Marssal, ami még nehezebbé teszi számodra, hogy az érzett felháborodásodat közvetítsd. A két rosszindulatú bolygó szembenállása miatt az önbizalmad szenvedni fog, és úgy fogod találni, hogy fogékonyabb vagy mások féltékenységére és neheztelésére.

Lényeges, hogy kerüld a nézeteltéréseket, amikor csak lehetséges. Használd ki ezt az energiát úgy, hogy elszántan, türelemmel és önfegyelemmel fordítsd figyelmedet a magad elé kitűzött célokra. Le fog nyűgözni a saját rugalmasságod, ha egyszer minden eldőlt.

Július 22-től kezdve a Vénusz visszafelé halad a 12. házadon keresztül, amely a titoktartással kapcsolatos, és arra késztet, hogy elgondolkodj és visszatekints korábbi kapcsolataidra. Lehetséges, hogy a múltadból néhány ember valamikor visszatér az életedbe. A legjobb, ha ebben a retrográd időszakban elkerülöd a nagyon jelentős döntések meghozatalát, és inkább arra koncentrálsz, hogy valóban meghallgasd, mit mondanak a belső gondolataid. Ha a szerelemről van szó, mit próbáltál ki a múltban, ami sikeres volt, és még mindig használod ezeket a stratégiákat?

Ezt már olvastad?
Csütörtöki horoszkóp, Szeptember 28., Elég nagy ambíció van ma a levegőben

Elképzelhető, hogy általános nyugtalanságérzetet fogsz tapasztalni ennek az állásnak a hatására. Egyszerűen ismerd el, vedd észre és hallgasd meg ezt az érzést, és adj magadnak engedélyt arra, hogy átmenj rajta, még akkor is, ha nem vagy biztos benne, hogy mi történik. Amikor a Vénusz újra egyenesbe kerül, sok minden, ami eddig történt, sokkal világosabbá válik.

Mivel a Merkúr a Szűz uralkodó bolygója, az ebben a jegyben születettek különösen érzékenyek a Merkúr retrográd mozgásának hatásaira. Ez a Merkúr retrográd mozgása a Szűz jegyében történik, ami azt jelenti, hogy a te első, identitással kapcsolatos házadon halad keresztül. Ennek következtében valószínűleg minden rossz fényben fog tűnni. Nem kell aggódnod, Szűz jegyű; alkalmazkodó vagy, és képes vagy megbirkózni a váratlan kihívásokkal és tapasztalatokkal, amelyeket az élet rád zúdít. Tölts annyi időt, amennyit csak tudsz, a tanultak áttekintésével és elemzésével, és ne félj attól, hogy félretéve a dolgokat, adj nekik még egy esélyt. Fedezd fel újra, építsd ki újra a kapcsolatokat, és a kihívások ellenére mindig legyen mosoly az arcodon, mert az élet gyönyörű.

Vízöntő

Mivel egy gyakorlatias Vízöntőt nehéz elbizonytalanítani, bízunk benne, hogy objektív szemlélettel át tudod lovagolni ennek a viharos nyárnak a hullámait!

Ezen a nyáron próbára leszel téve, amikor a Plútó a tudatalattid 12. házában járja be az utat. A Plútó arra kér majd, hogy vizsgáld meg a pszichéd legszemélyesebb részeit, és találd ki, hogyan szerezhetsz uralmat a benned rejlő titkok felett. Még ha a természetes hajlamod az is, hogy ilyenkor magadban tartsd a dolgokat, ez nem a megfelelő időszak a titoktartásra.

Pszichológiai és spirituális fejlődésednek jót fog tenni, ha hajlandó vagy teljes őszinteséggel szembenézni a történelmeddel. Emiatt tudatára ébredsz annak, hogy milyen módon büntetted magad, és ennek következtében egy másfajta szabadságot fogsz élvezni.

A második házadban lévő Szaturnusz és a nyolcadik házadban lévő Mars szembenállása július 19-én következik be, ami súrlódásokat okoz a bizalom- és biztonságérzeteddel, valamint a pénzügyi helyzeteddel kapcsolatos ügyekben.

Lehetséges, hogy a befektetések, amelyekre számítottál, nem valósulnak meg, vagy egy olyan személy, akiről azt hitted, hogy számíthatsz rá, meglep, és elárulja a bizalmadat. Mindkét forgatókönyv frusztráló. Lehetséges, hogy mindez hatással lesz az általános energiaszintedre és az önbecsülésedre is. Tartsd ott a fókuszt, ahol kell, és ne hagyd, hogy az életben időnként előforduló szerencsétlenségek elkeserítsenek. Ez a kihívást jelentő aspektus előbb-utóbb elmúlik, és amikor ez megtörténik, elgondolkodhatsz azon, hogy minden mást milyen jól kezeltél.

A szerelem bolygója, a Vénusz július 22-én kezdi meg retrográd mozgását a párkapcsolatok hetedik házadon keresztül a horoszkópodban. Amikor a Vénusz hátráló mozgásban van, lehetőségünk lesz meglátni, mi nem működik a kapcsolatainkban, és ez néha azt jelentheti, hogy készen állunk arra, hogy tovább lépjünk ezekből a kapcsolatokból.

Ezen a nyáron sokat fogsz gondolkodni a személyes életedben lévő kapcsolatokon, különösen az életedben lévő romantikus kapcsolatokon. Ez nem arról szól, hogy felelőtlenül viselkedj, vagy hogy megpróbálj elmenekülni a problémáid elől. Hanem arról, hogy egyenesen szembenézz velük. Mi az, amire a legjobban vágysz? Rosszul helyezted el a prioritásaidat a szerelemben, és rossz dolgokat kértél? Úgy találod, hogy a régi rutinjaid már nem hoznak boldogságot?

Ezt már olvastad?
Csütörtöki horoszkóp, Szeptember 28., Elég nagy ambíció van ma a levegőben

Gondolkodj el, vizsgáld meg és fogalmazd meg azokat a vágyakat, amelyek a lényed legmélyén rejlenek; ugyanakkor adj teret a partnerednek is, hogy ugyanezt tegye. Amikor a szorongás alábbhagy, és a Vénusz újra egyenes mozgást végez, a zavarok enyhülnek, és elkezdhettek jobb idők elé nézni. Vízöntő, ezen a nyáron adj magadnak engedélyt arra, hogy kivirágozz és növekedj!

Halak

Ne félj felkerülni erre a listára, ha kreatív és élvezetes Halak vagy! Több rugalmassággal és alkalmazkodóképességgel rendelkezel, mint amennyit magadnak tulajdonítasz, valamint rugalmassággal és intuícióval.

A 2023-as nyári kihívásoknak köszönhetően olyan módon leszel motivált, amiről még nem is tudsz. A Szaturnusz, a felelősség bolygója a következő néhány évben az első házadon keresztül halad át, amely az éneddel kapcsolatos. Ez lehetőséget ad arra, hogy szembesülj az igazsággal azzal kapcsolatban, hogy ki is vagy valójában. A Szaturnusz azt sugallja, hogy többről van szó, annak ellenére, hogy talán azt gondolod magadban, hogy „felnőtt vagyok”

Miután teljes felelősséget vállaltál azért, hogy ki is vagy valójában, és mit teszel, az önismeret, az önfelfedezés és az önbizalom új érzése fog elárasztani. Ez azonban addig nem fog megtörténni, amíg ezt meg nem tetted. Amikor a Szaturnusz ebben a helyzetben van, nagy valószínűséggel kimerültséget fogsz tapasztalni, ami annak köszönhető, hogy túlterhelt leszel a munkával, és kénytelen leszel a bizonytalanság és a kudarc érzésével foglalkozni. Ezek azonban csupán a járulékos következmények, amelyek a Szaturnusz ambícióját és fegyelmét jelentő hatásokból fakadnak. Új magokat fogsz elvetni.

A Mars július 10-én lép be a hetedik házadba, a párkapcsolatok házába, ami a legszemélyesebb kapcsolataid intenzitásának növekedését hozza magával. A partnereddel (vagy partnereiddel) való kapcsolatod dinamikusabbá, energikusabbá, sőt vitásabbá válik. Szikrák fognak szállni, és ez gyakran azt jelenti, hogy a dolgok meglehetősen felforrósodnak.

Lesznek nézeteltérések, de ugyanannyi idő alatt rendeződnek. Július 19-én a Szaturnusz szemben áll a Marssal, ami olyan módon tesz téged sebezhetőbbé, amiről talán nem is tudsz. Még az is előfordulhat, hogy úgy érzed, ellentétben állsz azzal a személlyel, akivel romantikus kapcsolatban állsz. Törekedj arra, hogy a nézeteltéréseket békésen rendezd, és amikor csak lehet, a felesleges energiát valami produktív dologba irányítsd.

A Merkúr augusztus 23-án a hetedik házadban is megkezdi retrográd mozgását, ami felerősíti a már meglévő problémákat, és számos félreértéshez vezethet. A megoldás az, hogy elsajátítod a határok megalapozott kijelölésének képességét. Mindig tartsd meg a harmóniát önmagadban, és amikor csak tudsz, törekedj arra, hogy tágabb perspektívát tarts meg. Ha egy pillanatra magadra szánsz egy kis időt, hogy a légzésedre koncentrálj, az gyakran nagyon hasznos lehet. Halak, ne légy olyan szigorú magadhoz; mindig van hely a nevetésre, a sütkérezésre és a nyári időtöltésre, függetlenül attól, hogy mennyire vagy komolyan!

X