Az évnek ebben az időszakában a növekedésé a főszerep, így ha úgy érzed, hogy a dolgok gyorsabban haladnak számodra, akkor jó úton jársz.

Most, hogy a Bika időszaka elkezdődött, nemcsak fejlődhetsz, hanem a hosszú távú biztonság alapjait is építheted az életedben.

Mielőtt azonban teljesen beleléphetnél ebbe a gyümölcsöző fejezetbe, érkezik a Skorpió holdfogyatkozás, hogy megtisztítsa az életed attól, ami már nem szolgál téged.

Kos

Mielőtt elkezdhetnéd learatni a hónap új pénzügyi lehetőségeinek előnyeit kedves Kos, a május 5-i Skorpió Holdfogyatkozás segít neked valami nagyon újat és hasznosat létrehozni.

Ez a holdfogyatkozás egybeeshet azzal a döntéseddel, hogy törlesztesz némi adósságot, vagy elengeded a pénzügyeiddel és erőforrásaiddal kapcsolatos hiányközpontú gondolkodásmódodat.

Ahogy ez a holdfogyatkozás előrehalad, képes leszel minden felesleges kiadást lefaragni, hogy helyet csinálj a költségvetésedben több és jobb lehetőségnek.

Ezt már olvastad?
Ennek a 3 csillagjegynek nagy szerencséje lesz a szerelmi életében június 10-én

Május 15-én a Merkúr belép a pénzzel és erőforrásokkal foglalkozó második fázisba. Ezáltal jobban átláthatod és megtervezheted a pénzzel, erőforrásokkal és javakkal kapcsolatos nézeteid.

Április 21-e óta újra kellett tervezned néhány dolgot, de ezen a napon olyan tisztánlátással leszel felruházva, amire már régóta vártál, különösen, ha a hosszú távú stabilitásért való munkáról van szó. Képes leszel tisztábban látni a dolgokat.

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal
X