Kos

Semmi újat nem fogsz megtudni, ami megváltoztatná a véleményedet ezen a ponton. De nincs semmi, ami megkönnyítené a dolgodat. Mindent tudsz, amit tudnod kell az érzéseidről és arról, hogy milyen irányba hívnak téged. Láttad az összes igazságot, amit az univerzum feltár előtted, és bár mindened megvan, amire szükséged van a döntéshez, nem kell tudnod, hogy mi lesz a vége. Hagynod kell, hogy a hited vezessen az életed nagy változásai közepette.

Ha nem keresed a garanciákat, az valahogy megkönnyíti az egészet, mert nincs növekedés. Az ismeretlenbe kell ugranod, mert az egyetlen dolog, ami téged hajt, az a belső tudat, hogy többre vagy hivatott.

Ezen a héten ez az ugrás nyilvánvalóvá válik, mivel a Kos újholdas napfogyatkozás bekövetkezik, és segít, hogy minden jó irányban előre lökjön téged. Ez a második a két újholdból, amely a te jegyedben történik, kivéve, hogy ez a mostani a befejezések erős energiáját hozza magával.

Ezt már olvastad?
Június 8. szerencsés nap a szerelemben a következő csillagejgyek számára

Itt az idő: Itt az ideje, hogy abbahagyd a keresgélést és a próbálkozást, hogy a kapcsolatod olyanná váljon, amilyenné sosem lett volna hivatott. Ez nem jelenti azt, hogy rossznak vagy borzalmasnak kell lennie, hogy igazolja a döntésedet, úgyhogy hagyd abba, hogy azt hidd, annak kell lennie. Ehelyett lehet az a csendes igazság, hogy míg az utazásod egy része nem ott van, ahol maradnod kell.

Azért kell kilépned ebből a kapcsolatból, mert az életed egy olyan szakaszát képviseli, amely kezd lecsengeni számodra. Ki kell lépned ebből a kapcsolatból, mert ez az élet egy olyan szakaszát képviseli, amely kezd lecsengeni. Sajátítsd el a belső erődet. Térj vissza az ösztöneidben és az igazságodban való bizalomhoz, mert ez az egyetlen garancia, amire valaha is szükséged lesz.

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal
X