Ez a 4 csillagjegy úgy dönt, hogy szakítani fog a május 22 – 28 közti héten

Ikrek

Lehet, hogy már érzed a saját Nap-időszakod vonzását, mivel a héten teljes erővel lép be, és egyszerre ideges és izgatott vagy amiatt, amiről tudod, hogy jön … és ez természetesen az, hogy elmondod annak a személynek, akivel elkötelezett kapcsolatban vagy, hogy „nem hiszem, hogy ez működik”. Igen, természetednél fogva határozatlan vagy, és még kevésbé vagy hajlamos kitartani egy elkötelezettség mellett, de a május 22- 28-i Mars invázió alatt végre egyetérteni fogsz a döntéseddel. Ez a döntés az, hogy véget vetsz annak a személynek, akivel már túl sok időt töltöttél. Nem szereted nézni, ahogy ez egy hatalmas háborúvá fajul, ezért azt fogod javasolni, hogy méltóságteljesen búcsúzz el, amit, mint tudod, nem vesznek majd jó néven. Érzelmi csatára készülj, mivel a Mars négyzete a Csomópontban pusztítást végez az életedben. A jó oldal? Úgy fejezheted be, ahogyan szeretnéd.

Oroszlán

Azt gondolnánk, hogy a hatalmas harcos energia a Kosra csap le egy ilyen Mars energiával teli héten, de nem… te vagy az, aki gladiátornak érezheti magát ebben az időszakban, Oroszlán. Azt fogod észrevenni, hogy 2023. május 22-28. között a „most vagy soha” érzését fogod érezni, és ez olyan fojtogatóan fog hatni rád, hogy alig fogsz tudni lélegezni … kivéve persze, ha MOST lépsz, és pontosan ezt fogod tenni. A lépés természetesen az, hogy szakítasz a partnereddel.

Ezt már olvastad?
Csütörtöki horoszkóp, Szeptember 28., Elég nagy ambíció van ma a levegőben

Megpróbáltad, kudarcot vallottál, és már nem látod értelmét annak, hogy együtt maradjatok. Valamiért úgy érzed ezen a héten, mintha az idő nemcsak ketyegne, hanem múlandó is lenne, és nem akarsz még egy percet sem vesztegetni arra, hogy úgy tegyél, mintha működne, ami köztetek van. Nagyon impulzívnak és erős akaratúnak érzed magad a Mars támadása alatt, és véget vetsz a romantikus kapcsolatodnak.

Szűz

Már most is feszült vagy, sebezhetőnek és nyersnek érzed magad, és mire ez a hét eljön, már majdnem kész vagy a robbanásra. Nagyon dühös voltál a partneredre, és míg korábban azt hitted, hogy ez a düh végül el fog csillapodni, és működőképes állapotba kerül, a 2023. május 22- 29-i héten teljes bizonyossággal tudni fogod, hogy ez a dolog „nem fog megtörténni”.

Nem tudod elérni, hogy működjön a dolog, és nem fogsz könyörögni a partnerednek, hogy próbálja meg újra. Minél többet kell kérned, annál jobban nehezményezed a földi jelenlétét … már így is elég, csakhogy ezen a héten valami mást érzel; erőt érzel. Úgy érzed, nem félsz a jövőtől, és már nem látod magad teljesen egyedül. Rájöttél, hogy csak azért ragaszkodtál hozzájuk, mert féltél az egyedülléttől, de tízszer olyan egyedül érzed magad, amikor velük vagy, szóval … közeleg a vég, barátom.

Ezt már olvastad?
Csütörtöki horoszkóp, Szeptember 28., Elég nagy ambíció van ma a levegőben

Skorpió

Nincs meglepetés; a sok Mars-tranzit fel fogja borítani a világodat, Skorpió, és az irónia az, hogy te ezt akarod. Már régóta keresed a megfelelő pillanatot arra, hogy „carpe diem”, és úgy tűnik, hogy a 2023. május 22-29. közötti hét bőséges lehetőséget kínál arra, hogy elintézd a dolgaidat. Az „üzlet” alatt a kapcsolatodat értjük. Véget fogtok vetni ennek, és kegyetlenül kegyetlenül fogtok viselkedni.

Úgy érzed, egy cseppnyi udvariasság sem maradt benned. Úgy érzed, hogy a veled lévő személy nyers idegekké degradált téged, és ahelyett, hogy hagynád, hogy a semmi pocsolyájává válj; dühödben felemelkedsz, és kiharcolod magad ebből a kapcsolatból. Ez így nem mehet tovább, és a haragod sem. Nem akarsz az a dühös, szomorú ember lenni, akivé váltál, ezért az Ikrek első hetében egyoldalúan véget vetsz neki.

X