Ez a 4 csillagjegy véget vet a kapcsolatának augusztus 28. és szeptember 3. között

Bika

Ez az a hét, amikor felismered, hogy a partnered nem teljesíti az alku rá eső részét, hiszel benne, és ennyi időtök van, mégis folyamatosan halogatja azt, amiről tudod, hogy az Ő felelőssége.

Olyan, mintha ez az ember nem tudna felnőni, és őszintén szólva, nem tudod, hogy van-e még türelmed ahhoz, hogy szülőnek neveld, és valakinek a szülőjének lenni, szemben a partnereddel, egyszerűen NEM az, amire aláírtad. Kezded felismerni, hogy ez a személy egy álmodozó, és bár ez aranyosan néz ki egy fiatalabb emberen, kezded látni, hogy az a személy, akibe beleszerettél, álomországban ragadt.

Úgy érzed, hogy ennél jobbal tartozol magadnak, és bár még mindig nagyon szereted ezt a partneredet, felismered, hogy visszatart téged, és nagyon is tovább kell lépned.

Skorpió

Bár nem akarod a partneredre fogni az elkerülhetetlen szakítást, nem tudod nem észrevenni, hogy ez a személy látszólag egyáltalán nem tesz erőfeszítéseket azért, hogy együtt maradjatok.

Szép, szilárd időt töltöttetek egymás társaságában, és egy ideig azt hitted, hogy ő az „igazi”. Sőt, nagyon is azt akartad, hogy ő legyen „az igazi”, egyszerűen azért, mert elég macerás megpróbálni valaki mást találni, aki betölti ezt a szerepet. A 2023. augusztus 28. és szeptember 3. közötti héten azt fogod tapasztalni, hogy ami van, az elég gyorsan feloldódni látszik. Mintha abban a pillanatban, amikor észrevetted, hogy a dolgok kudarcot vallanak, fénysebességgel kezdtek volna el bukni.

Ezt már olvastad?
Csütörtöki horoszkóp, Szeptember 28., Elég nagy ambíció van ma a levegőben

Ez a hajó gyorsan süllyed, és te nem akarsz a katasztrófa előre látott spirális hullámaiba kerülni, ezért ezen a héten a szakítás gondolatát veted fel. Ő pedig elfogadja a javaslatodat.

Bak

Úgy tűnik, hogy a partnered egy tőled külön világban él, és bár régebben azt gondoltad, hogy ez aranyos, ma már nem látod másnak, csak egy nagy tehernek, amelynek valahogyan te lettél a hordozója.

A partnered egy fantáziavilágban él, és mivel te lehetővé tetted számára, hogy folytassa, ne csináljon semmit, ne tegyen hozzá semmit, mostanra már annyira belenyugodott abba, hogy te vagy az egyetlen, aki működik, hogy ebben már rád támaszkodik. Engedékeny vagy, kedves Bak, és bár lehet, hogy a saját kényelmed miatt voltál ilyen, most úgy érzed, nem folytathatod így tovább. A 2023. augusztus 28. és szeptember 3. közötti héten a szíved mélyén tudod, hogy ha nem szabadulsz meg ettől a terhes kapcsolattól, akkor el fogsz párologni a semmibe.

Ezt már olvastad?
Csütörtöki horoszkóp, Szeptember 28., Elég nagy ambíció van ma a levegőben

Elveszíted magad valaki másért, és lehet, hogy ez lesz az utolsó közös hetetek.

Halak

Úgy érzed, kihasználnak. Ez a hét ezt a fogalmat hozza az elméd előterébe, és ennek tudatában eljutsz arra a pontra, ahol tudod, hogy nem bírod tovább.

A 2023. augusztus 28. és szeptember 3. közötti héten szakítasz azzal a személlyel, akivel eddig együtt voltál, mert úgy érzed, nem tudod tovább támogatni. Úgy érzed, kihasználtak és lefokoztak; egykor te voltál az élete szerelme, most pedig úgy érzed, hogy te vagy a bank, az ételosztó, a létfenntartó rendszer, és ahelyett, hogy úgy gondolnál erre a személyre, mint egy vámpírra, aki kiszívta belőled az életet, inkább „önszeretet üzemmódba” kapcsolsz, és egyszer s mindenkorra véget vetsz ennek.

Nem kell itt maradnod, hogy még egy napot kihasználjanak. Hagyd, hogy az önbecsülésed elvégezze helyetted a munkát, és szállj ki most. Minden rendben lesz, kesves Halak.

X