Kos

Néha akkor ébredünk fel, amikor a legkevésbé számítunk rá. Lehet, hogy egy ideje már boldogtalanok vagy elégedetlenek vagyunk egy kapcsolatban, és reméljük, hogy javíthatunk rajta, de legbelül tudjuk az igazságot. Az aktuális kapcsolat inkább egy tanulási tapasztalat és lecke, mintsem egy életre szóló elkötelezettség. A sebek, amelyek megakadályozzák, hogy továbblépjünk, gyakran azzal kapcsolatosak, hogy mit érzünk magunkról.

Szerencsére, mivel a Jupiter még néhány hétig a csillagjegyünkben tartózkodik, még nem késő foglalkozni a negatív önképünkkel. Ha nem hisszük el, hogy jobbat vagy többet érdemlünk a szerelemtől, akkor soha nem is fogjuk megkapni. Minden, amire vágyunk, lehetséges, de abba kell hagynunk, hogy azt mondogassuk magunknak, hogy nem érdemeljük meg.

Ezt már olvastad?
Ennek a 3 csillagjegynek nagy szerencséje lesz a szerelmi életében június 10-én

Bár az elmúlt néhány hónap nehéz lehetett, annak tudatában, hogy a partnerünkkel különböző irányba tartunk, talán azért haboztunk, mert tudjuk, hogy ha egyszer kimondjuk, akkor kötelességünk végigcsinálni. Itt válik fontossá az önmagunkba és az önértékelésünkbe vetett hitünk.

Az újhold a Bikában fényt deríthet legmélyebb félelmeinkre, és segíthet abban, hogy biztonságban érezzük magunkat, még azokban a részeinkben is, amelyek nem hisznek abban, hogy megérdemeljük a szeretetet minden tekintetben, amire vágyunk. Ez lehetővé teszi, hogy megértsük az értékünket, ami magában foglalja, hogy megérdemeljük az általunk megálmodott kapcsolatot és a békét is. Ezért a jelenlegi kapcsolatból való kilépésre való átmenetünknek kevésbé kell a másik kapcsolat lehetőségére, és inkább a békére és az igazságra összpontosítania, amellyel együtt tudunk élni. A döntéseink meghozatala és önmagunk megbecsülése kevesebb teret teremt a kétségeknek.

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal
X