Bak

2020-ban ragyogni fogsz, mert végre eljön a te időd. Magabiztosan, kényelmesen fogod érezni magad a bőrödben, és ennek köszönhetően számos remek lehetőség tárul eléd. 2020 egy sikeres év lesz számodra, minden életterületen pozitív előrelépésekre számíthatsz.

Skorpió

Csodás év lesz számodra a 2020-es. Azt fogod érezni, hogy tele leszel vibráló energiával, erővel, és meg tudod végre valósítani mindazt, amiről álmodtál. Vonzó leszel, mint mindig, ezért ha egyedülálló vagy, akkor 2020-ben rád talál a szerelem.

Szűz

Készülj fel egy lehetőségekben, sikerekben, örömökben, élményekben gazdag évre, amely 2020-ben fog bekövetkezni. Elsősorban a karrieredben, a munkahelyed fognak pozitív előrelépések történni. Főként április után fognak a dolgok jól alakulni, de egész évben energikusnak és dinamikusnak fogod érezni magad.

Ikrek

Készen állsz egy csodás évre? Ha igen, akkor remek hírünk van, mert 2020 egy ilyen év lesz. Te leszel az egyik legszerencsésebb csillagjegy, aki megtapasztalhatja a sikert, az elismerést, és még új autót, lakást is vásárolhatsz.