12. A Szűz

Nem csekély kihívást jelent a barátjának lenni, hiszen határozott véleménnyel bír, lobbanékony természet, kritikáját pedig nem rejti véka alá. Mindemellett maximalista, barátaitól is elvárja, hogy a legjobbat hozzák ki magukból. S bár nincs szándékában senkit sem megbántani, a kijelentései ostorcsapásként hathatnak a többiekre. Hűséges típus, de még sincs sok baráttal körbevéve. Barátjaként nem árt, ha leperegnek rólad a bírálatai, mert valójában nincs bántó szándék benne.

11. A Bak

Többre értékeli a párkapcsolatot a barátságnál. S bár idővel rájön, hogy egyik sem zárja ki a másikat, ez néhány barátsága esetében már túl késő. Amíg egyedülálló, addig remek társaságnak bizonyul, mindig tele van őrült és kreatív ötletekkel a szabadidő minél szórakoztatóbb eltöltését illetően, ám amint komolyabbra fordul párjával a kapcsolata, úgy kezdi elhanyagolni a barátait.

10. A Kos

Lobbanékony természet, így nem hezitál, ha valakit rendre kell utasítania. Miután túlságosan is saját magával van elfoglalva, így nem igazán vesz tudomást a barátai érzéseiről, szükségleteiről. Nem szándékosan teszi, egyszerűen ilyen a természete. Nem igazán hűséges típus, időről időre változnak az érdekei, s ennek megfelelően a baráti köre is. Az őszinteséget ugyanakkor minél többre becsüli, s ha a bolondját járatod vele, már ki is húzott a barátok listájáról.

Ezt már olvastad?
Ez a 3 csillagjegy visszatér az exéhez a Hold-Szaturnusz négyzet alatt március 27-én

9. A Bika

Nehéz bármiben is a Bikával érvelni, hiszen amit a fejébe vesz, azon nem változtat. Ez a magyarázata annak, hogy a barátaival gyakran vitatkozik, csökönyös a végletekig. Pozitív tulajdonsága, hogy amint lenyugszik, hajlandó elismerni, hogy tévedett, és néha még bocsánatot is kér. Hűséges barát, nem az a típus, aki a hátadba döfné a kést. Számíthatsz rá mindenkor, hiszen ha azt mondja, megcsinál valamit, az úgy is lesz.

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal
X