Ez történik 10 év múlva a csillagjegyekkel

Mi vár 10 év múlva a csillagjegyekre? Könnyen lehet, valami ilyesmi. Kinek jót, kinek kevesebb örömet tartogat a jövő. Ezt a vicces horoszkópot ugyanakkor egyetlen pillanatig sem érdemes komolyan venni. Vagy talán mégis?

A Kos

Nos a Kos talán örülhet 10 év múlva, talán nem. Ő ugyanis az elkövetkező években házasságot köt. Ha már megtette, könnyen meglehet, el is válik addig, hogy aztán újra örök hűséget fogadhasson valaki másnak.

A Bika

A Bika a felelősségvállalás, a megbízhatóság szobra. Viszont gyűlöli az egyedüllétet. Ha párkapcsolata zátonyra fut, nem kockáztat, kiskutya mellett dönt. Szóval, ő bizonyosan beszerzi a kedvenc kutyusát.

Az Ikrek

Az Ikrek hihetetlenül kíváncsi természet. Előtte semmi sem maradhat titokban. A rejtvényeket is minden alkalommal megfejti, így talán meg sem lepő, ha titkos ügynökként találsz rá 10 év múlva. Vagy nem.

A Rák

A Rák a zenébe temetkezik az elkövetkező években. Az is bizonyos – meg ha rajta múlik –, minden koncerten ott csápol az első sorban. Végül is a kultúra remek szórakozás, nem mellesleg tutira lesz mindig valaki mellette.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük