Kos

Régen elmúltak már azok az idők, amikor még túlságosan féltettük magunkat ahhoz, hogy megbeszéljük a dolgokat a romantikus partnerünkkel. Most már komolyan gondolod a dolgot, és már nem vagy abban a helyzetben, hogy arra várj, hogy valami magától megtörténjen. A passzív agresszív viselkedést nem tudod elviselni, de az agresszív pozitív cselekvés mellett igenis kiállsz.

Még jó, hogy 2023. július 30-án a Hold a Bakban jár, ami teljesen megerősít abban, hogy a mai nap remek alkalom lenne arra, hogy tisztázd a dolgokat azzal, akivel kapcsolatban állsz. Ha valami baj van, akkor fel kell lépned, és meg kell említened … szépen. A romantika számodra üzlet, és bár ez nem hangzik túl romantikusan, halálosan komolyan gondolod a dolgot. Ezért itt az ideje, hogy megbeszéld a pároddal, mert … ő is ugyanígy érez.

Bak

Rég elmúltak már azok az idők, amikor azt hitted, hogy a szerelem majd megmenti a helyzetet. Hiszel a szerelemben, és imádod, hogy olyan partnered van, aki támogatja a hitedet, de jól tudod, hogy bizonyos szabályokba bele kell egyezned, ha te és a párod tartósan együtt akartok maradni. Ez másnak talán ridegen hangzik, de te jobban tudod, mert számító és ragyogó Bak vagy, aki rájött, hogy a romantizálással sehová sem jut.

A 2023. július 30-án a Bakban járó Hold alatt hajlandó leszel csatlakozni csodálatos partneredhez a „beszélgetésekben”. Ezeknek a „beszélgetéseknek” köszönhetően működik olyan jól a kapcsolatotok, amilyen jól működik. Lehet, hogy a stílusod nem mindenkinek tetszik, de a partnered sem akárki.

Halak

A szerelem az egyik legfontosabb dolog az életedben, és a kiegyensúlyozott romantika fenntartása a legfontosabb számodra. Ezért van az, hogy egy olyan tranzit során, mint a Hold a Bakban, határozottan úgy érzed, hogy le kell ülnöd a partnereddel, hogy megbeszéljétek a „következő lépéseket”. Nem érzed, hogy a megbeszélés bármit is tönkretesz. Visszariadsz attól a gondolattól, hogy a kapcsolatok ilyen tökéletes dolgok, amely egymástól függetlenül létezik, anélkül, hogy bármilyen munkát fektetnél beléjük.

Készen áll a munkára, és a partnered is, és miért? Mert szeretitek és tisztelitek egymást, mint emberi lényeket. Többek vagytok, mint „szerelmesek”. 2023. július 30-án, a Bakban járó Hold idején nagyon józanul és éretten fogjátok megvitatni a jövőt. Beszélgetésetek nagy sikerre vezet majd. Okos vagy, kedves Halak!

X