Mindannyiunknak van sötét oldala, ezek az úgynevezett belső démonok. Az asztrológusok felfedték, hogy milyen belső démonok vannak jelen az állatöv minden egyes jelében. Bármit is olvasol a csillagjegyed mellett, ne ess kétségbe, és ne feledd, hogy mindenkinek vannak bizonyos hibái, de az erős emberek kiemelkednek azzal, hogy képesek velük foglalkozni.

Kos

A Kos fő démonja a túlzott addiktivitás. Ezek az emberek nem ismernek határokat, legyen szó munkáról, örömről vagy szórakozásról. Csak nem tudják, hogyan kell megállni, amikor szükségük van rá. Másrészt a vágy, hogy mindent elvegyen, azonnal hihetetlen motivációt adhat Kosnak.

Bika

A Bika nagyon fél, hogy egyedül marad. Nagyon fél, hogy eljön a nap, amikor minden ember elfordul tőle. Ennek eredményeként gyakran megbarátkozik bárkivel, ahelyett, hogy a számára legmegfelelőbb embereket keresné.

Ezt már olvastad?
Csillagjegyek, akik a legszerencsésebbek a szerelemben március 26-án

Ikrek

Az Ikrek fő démonja a szabadság szeretete. Utálják, amikor ellenőrzik őket, és ha valamilyen módon korlátozzák őket. Ez a démon határozott lépéseket követel tőlük. Az Ikrek gyakran elutasítják azokat, akik törődnek velük.

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal
X