Mindannyiunknak van sötét oldala, ezek az úgynevezett belső démonok. Az asztrológusok felfedték, hogy milyen belső démonok vannak jelen az állatöv minden egyes jelében. Bármit is olvasol a csillagjegyed mellett, ne ess kétségbe, és ne feledd, hogy mindenkinek vannak bizonyos hibái, de az erős emberek kiemelkednek azzal, hogy képesek velük foglalkozni.

Kos

A Kos fő démonja a túlzott addiktivitás. Ezek az emberek nem ismernek határokat, legyen szó munkáról, örömről vagy szórakozásról. Csak nem tudják, hogyan kell megállni, amikor szükségük van rá. Másrészt a vágy, hogy mindent elvegyen, azonnal hihetetlen motivációt adhat Kosnak.

Bika

A Bika nagyon fél, hogy egyedül marad. Nagyon fél, hogy eljön a nap, amikor minden ember elfordul tőle. Ennek eredményeként gyakran megbarátkozik bárkivel, ahelyett, hogy a számára legmegfelelőbb embereket keresné.

Ikrek

Az Ikrek fő démonja a szabadság szeretete. Utálják, amikor ellenőrzik őket, és ha valamilyen módon korlátozzák őket. Ez a démon határozott lépéseket követel tőlük. Az Ikrek gyakran elutasítják azokat, akik törődnek velük.

Rák

A rák szeret pletykálni és pletykákat terjeszteni. Bár nem valószínű, hogy rosszindulatból, és nem valószínű, hogy élet-halál dolgokról. Ezek az emberek nem is vallják be maguknak, hogy szeretnek pletykálkodni. Nagyon óvatosnak kell lenni velük. Viszont, ha fontos vagy nekik, soha nem mondják el senkinek a titkaidat.

Oroszlán

Az oroszlán gyakran megszállott, minden áron szeretne a legjobb lenni. Ez sokszor hasznos, de néha túl messzire megy. Emiatt mindent elfelejt a világon, csak a munkára, az üzletre, a sikerre és a pénzre koncentrál.

Szűz

A Szűz fő démonja a perfekcionizmus, amely mindíg ott lapul benne, és mindig a tökéletesen elvégzett munkát vagy az emberek hiányosságait keresi. A szűznek tetszik, ha a dolgok a tervek szerint mennek, pontosan úgy, ahogyan ő szeretné. E belső démon miatt gyakran érik csalódások.

Mérleg

A Mérlegnek van egy kis hátránya – ez egy „Nos, rendben” nevű démon. A Mérleg gyakran mondja ezt magának, ha valami rossz történik az életben, amikor sok nehézség és probléma van. Ezek az emberek optimistán tekintenek a rossz dolgokra, de gyakran kudarcot vallanak, mert nem szívesen veszik tudomásul, hogy van egy probléma, amelyet azonnal kezelni kell.

Skorpió

A Skorpió fő démonja a bosszú. Sokak szerint féltékeny emberek, de féltékenységük gyakran nem haladja meg a normát, ami nem mondható el gúnyukról. Még magát a Skorpiót is megijeszti néha, hogy mennyire emlékszik a múlt sérelmeire.

Nyilas

A belső Nyilas démon hajlamos manipulálni. A Nyilas ismeri és szeret a kapcsolatok különböző szintjein manipulálni. Olyan ügyesen teszi, hogy senkit sem bánt meg vele. Ezt a titkos Nyilas készséget eddig senki sem ismerte.

Bak

A Bak démonja a bizalmatlanság. Megakadályozza, hogy gyorsan megtalálja a szerelmet vagy barátokat szerezzen. Ennek a jelnek a képviselői félnek attól, hogy becsapják őket vagy elárulják őket. Igen, értékelik az idejüket és erőfeszítéseiket, de gyakran magányosan élik az életüket.

Vízöntő

Az ezekben az emberekben megbújó féltékeny démon nem ad szabadságot azoknak, akik szeretik őket. Sok Vízöntő kontrollszerető furcsaság. Minden nap és percben biztosnak kell lenniük abban, hogy azoknak, akik szeretik és tisztelik őket, nincs más ember a közelükben, akivel ugyanúgy bánnak. A vizöntők kivételesek akarnak lenni.

Halak

A lustaság a Halak legfőbb ellensége. Harcolhatnak ellene, de nem mindig csinálják. A lustaság nagyon gyakran átveszi az irányítást, emiatt a Halak elmulasztják teljesíteni az ígéreteket, megbízhatatlanná válhatnak.

X