Bika

A Bika a legjobb horoszkópok listáján nem kérdéses. Ezen a héten a Jupiter, az Északi Csomópont, az Uránusz, a Nap és a Merkúr a sarkadban van. Ne feledkezzünk meg az átvonuló Holdról sem. Mindez a koncentrált erő a te csillagjegyedben teszi ezt a hetet tökéletessé arra, hogy előrehaladj a választott életutadon.

Ha ambiciózus vagy, használd ezt az energiát arra, hogy továbblépj, és a következő szintre lépj. Ha kreatív vagy, bontsd le a határokat és a dobozokat. Az Uránusz hosszú távon bezárja őket. Ha romantikus vagy, ne tartsd vissza az érzéseidet.

Persze, mivel a Bika az Bika, a legjobb módja annak, hogy mindezzel az energiával foglalkozz, ha nyugodtan és lazán veszed a dolgokat. A héten a „ne izzadj meg” a mantra számodra, és ne hagyd, hogy bárki is felborzolja a kedved. Néhányan közületek egy aranybánya üzleti ötleten ülnek, és nem engedhetik meg maguknak, hogy most eltereljék a figyelmüket. A Bika a nyerő!

Ikrek

A Nap ezen a héten a Bika utolsó fokain áll. Fénye tehát már most felpörgeti az Ikrek évszak első harmadában született Ikrek energiáját. Ez azt jelenti, hogy azok, akiknek május 21-26. között van a születésnapjuk, ezen a héten érezni fogják az erőteljes energiát. Ez javulni fog, ahogy a Nap a következő napokban az Ikrek felé tart.

A Hold is átvonul az Ikrek jegyén a hét folyamán, így számítsatok arra, hogy egy kicsit „részegnek” érzitek magatokat, még ha nem is vagytok az. Vérmérsékletedtől függően a szokásosnál többet szocializálódhatsz, és több buta viccet elsüthetsz. Apás vicceket is beleértve. Vagy pedig verbális vitákba keveredtek mindenről és semmiről, a naptól és a napfény szögétől függően.

A Mars a Rák utolsó néhány fokán áll, és az Oroszlánban álló Pallas a héten még a hét folyamán megajándékoz téged tisztánlátó energiájával. Tehát még ha az érzelmek kétesélyesek is, az elméd éles marad. A mantra számodra ezen a héten az, hogy arra koncentrálj, ami fontos, és ne vonják el a figyelmedet a nagyzások vagy az egódat simogató dolgok.

Oroszlán

Ezen a héten elemedben leszel, Oroszlán. De hát mikor nem? A belső lázadód az elmúlt hetekben viharral vette be a világot, és ez a hét is hasonló lesz. Nem szereted, ha megmondják neked, mit csinálj és hogyan gondolkodj, és ezen soha nem is fogsz változtatni. A legtöbb ember már megkapta az üzenetet, de lehet, hogy ezen a héten le kell morajlanod néhány embert, akik azt hiszik, hogy túl menők a sulihoz.

A Mars a csillagjegyedbe való költözés küszöbén áll. A július 23. és 27. között született Oroszlánoknak tehát már most érezniük kell, hogy a Mars felfokozott energiával és erőteljesen világítja be az életüket. Ez a napok múlásával egyre jobb lesz. A szerelmi életedre azonban ezen a héten figyelj oda.

Nagy szíved van, és sok szeretetet tudsz adni és megosztani, de a romantika ezen a héten szeszélyes lesz. Ez frusztráló, tudjuk! De nem lehet rajta segíteni. A Szaturnusz és a Plútó jelenleg összekuszálja a dolgokat a szerelem terén, így ezen a héten hajlamosabb vagy arra, hogy manipulatív vagy merev típusokba ütközz.

A mantrád ezen a héten az, hogy próbálj meg nyugodt maradni, és ha ez lehetetlen, keress valami pozitív kiutat az érzelmeidnek. A játék remek lehetőség egyesek számára. A fallabdázás vagy a csocsózás is az.

X