Ezek a csillagjegyek nagy változást érhetnek el április 10-én

Kos

Az életben történnek dolgok. Egy nap felébredsz, és azon tűnődsz, mi történt azzal az emberrel, akinek hitted magad. Megkérdőjelezed az életed terét, és akkor könnyű hagyni, hogy a sötétség eluralkodjon rajtad. Elhinni, hogy ez az az ágy, amit te vetettél, és ezért ott kell maradnod.

Ez az, amibe beleegyeztél, és így kell folytatnod. Mégis, ezek mind csak történetek, kedves Kos. Történetek, amelyek végül is alakítják azt, amit megengedsz, és az életet, amit élsz. Csak azért, mert úgy érzed, hogy a múltban esetleg rosszul választottál, vagy másképp, mint ahogyan most megadnád a lehetőséget, még nem jelenti azt, hogy el vagy átkozva a jövőre nézve; benned van a hatalom, hogy mindent megváltoztass. De ha továbbra is csak arra koncentrálsz, amit megbántál, akkor bünteted magad, mielőtt még elkezdenéd.

Tudatosan el kell fogadnod, hogy minden, aminek eddig a pontig történnie kellett, célt szolgált. De hinned kell magadban is, és abban, hogy képes vagy alakítani azt a jövőt, amelybe szeretnél belenőni. Nem félhetsz többé annyira attól, hogy a dolgok rosszul mennek.

Attól, hogy megbántasz másokat, vagy hogy felrúgod azokat a szerződéseket, amelyekben korábban megállapodtál. Csak nálad van a kulcs ahhoz, hogy több fényt és több teret tudj beengedni. A történetek, amelyeket magadnak mondasz, hatalmat gyakorolnak az életedre és arra, hogy meglásd, mi felé tartasz. Változtass a történeteiden, kedves Kos, és figyeld meg, milyen könnyen tudsz navigálni a változásokon a saját életedben.

Mérleg

A saját hiedelmeid terében elülteted a valóság magjait. Olyan sok minden vesz körül téged most, ami minden, amiről mindig is álmodtál, és mégis, úgy tűnik, könnyebb hinni a negatívumokban, mint az eljövendő dolgok reményében. Normális dolog, hogy meg akarod védeni magadat. Hogy olyan komolyan vetted a saját magad biztonságának megőrzését, hogy most már erősen ragaszkodsz azokhoz a határokhoz, amelyek éppen ezt biztosították számodra.

Ezt már olvastad?
Csütörtöki horoszkóp, Szeptember 28., Elég nagy ambíció van ma a levegőben

De különbség van aközött, hogy biztonságban tartod magad, vagy hagyod magad a legrosszabbra gondolni, hogy ne sérülj meg annyira, amikor valami történik. Nem számít, hogy mennyit fejlődsz, mennyi pozitív újkori változás érkezik az életedbe, vagy akár milyen csodálatos a kapcsolatod, csak te vagy felelős azért, hogy eléggé bízol magadban ahhoz, hogy higgy benne. Nem mindig van egy másik cipő, amit le kell dobni. Néha önszabotázsról van szó.

Néha még a fájdalomban is könnyebb hinni, mint az örömben. Sok mindenen mentél keresztül az életedben, ezt senki sem fogja veled vitatni. De tartozol magadnak annyival, hogy friss szemmel lásd mindazt, amit létrehoztál. Megérdemled, hogy elmondhasd magadról, hogy ezt te tetted. Senki más, csak te. A múltad minden veszélye ellenére a döntéseidnek köszönhetően ott vagy, ahol ma vagy. És emiatt egyszer s mindenkorra el kell engedned azt az árnyékot, amit magaddal cipeltél.

Megérdemled, hogy teljesen beengedd a fényt. Hogy boldog légy anélkül, hogy attól félnél, hogy mindent elveszítesz, vagy hogy visszakerülsz oda, ahol korábban voltál. Engedd meg magadnak, hogy most higgy minden jóban. Abban, hogy megérdemled, hogy látod, és ezúttal bízz abban, hogy a múltad leckéi véget értek. Biztonságos, ha elfogadod a reményt, hogy mindez, az összes szépség és szeretet – valódi.

Szűz

Nagyon alábecsülöd magad, és gyakran azt hiszed, hogy sokkal tovább kell elviselned olyan dolgokat, amelyek nem illenek össze, mint amennyit elviselsz. Pedig még ebben is isteni időzítés zajlik; csak az a kérdés, hogy mennyi időre van szükséged ahhoz, hogy képes legyél tudomásul venni azt, amit már tudsz. Fontos, hogy legyenek olyan emberek, akik értéket adnak az életedhez. Fontos, hogy boldog és elégedett tudj lenni az életedben. De ezt te magad is biztosíthatod magadnak.

Ezt már olvastad?
Csütörtöki horoszkóp, Szeptember 28., Elég nagy ambíció van ma a levegőben

Meggyógyíthatod magad, nem azért, mert nem érdemelsz meg egy csodálatos partnert vagy barátokat, hanem azért, mert fel kell ismerned, hogy hatalmad van az életed felett. Szánj időt arra, hogy tükörbe nézz. Hogy valóban elismerd, hogy oly sok mindent, amit élsz, nem valaki másnak köszönhetsz, hanem magadnak. Mert te kezdeményeztél, mert volt egy álmod, és mert hittél magadban annyira, hogy visszacsináld mindazt, ami csak elvett téged magadtól.

Ma hámozd le az árnyékokat, amelyeken keresztül magadat látod. Azokat, amelyek miatt azt hiszed, hogy csak akkor vagy értékes, ha másokért teszel, vagy ha nekik adod az elismerést a saját sikeredért. Úgy vagy egész, ahogy vagy.

Gyógyulsz és növekedsz, de ahhoz, hogy teljes mértékben megtaláld a reményt, biztosítanod kell, hogy tisztán lásd magad az áldozatok viharán keresztül. Győződj meg róla, hogy ebben a fejezetben az életedben élők valóban azt tükrözik, ahogyan most magadat látod és érzed. Győződj meg róla, hogy értéket képviselnek, és nem csak elterelik a figyelmedet, és ne feledd, hogy ha a seb begyógyult, nem kell folyton hozzáérned, hogy elhidd, hogy így is van.

X