Ezek a csillagjegyek nagyon inspirálva érzik magukat március 22-én

Kos

Inspiráltan élni azt jelenti, hogy hiszel magadban és az álmaidban. Azt jelenti, hogy olyannyira megbízol az érzéseidben és a belső énedben, hogy soha többé nem hagyod, hogy nem a hiteles utat válaszd. Miközben a következő, előtted álló utazás szempontjából fontos, hogy visszalépj az erődbe, az is fontos, hogy hagyd, hogy az inspiráljon, amihez a leginkább vonzódsz. Ahogy a Hold, a Jupiter és a Chiron ma egyesül, erőteljes emlékeztetőt kapsz arra, hogy az érzéseid számítanak, kedves Kos. Gyakran kaphatod azt a jelzőt, hogy érzéketlen vagy, ha mások érzelmeiről van szó, de ami még károsabb; gyakran nem fogadod el vagy nem tiszteled teljesen a saját érzelmeidet.

Érzelmi éned összefügg azzal, hogy mennyire érzed magad erősnek, és milyen döntéseket hozol az életedre vonatkozóan.

Ha megérted, hogy nem csak a logikáról van szó, hanem arról a belső bölcsességről, ami istenien hív téged, akkor szinkronizálhatod a cselekvést az irányítással. A növekedés és az előrehaladás nem azt jelenti, hogy egyszerűen mindenáron át kell nyomni valamit, hanem azt, hogy tudod, mely akadályokat kell áttörni, és melyeket kell megkerülni. Ha mélyebben megérted az életed leckéit, akkor könnyebben össze tudod kapcsolni a pontokat azzal, amit a jelenlegi életedben tapasztalsz. Ez az a pont, ahol a varázslat megtörténik, és amikor nemcsak az erődbe, hanem a célodba is visszalépsz.

Bak

Kardinális jegyű társként, akárcsak a Kos, te is érzed a Kos energiájának mélyreható hatásait. De számodra ez egy olyan területen jelentkezett, amely borzasztóan közel áll a szívedhez – az otthonodban és a családodban. A Kos uralja a negyedik házadat, amely magában foglalja ezeket a témákat, valamint a gyermekkori vagy akár családi sebek gyógyítását. Lehet, hogy a családi kapcsolat, a gyerekek, vagy akár az otthon és a pénzügyek felé összpontosítasz – de mindezek mögött az öngyógyításra nyílik lehetőség. Ha ezekre az ügyekre összpontosítasz, az azt jelenti, hogy a gyökeréig kell eljutnod annak, ami valójában történik.

Ezt már olvastad?
Csütörtöki horoszkóp, Szeptember 28., Elég nagy ambíció van ma a levegőben

Ahelyett, hogy félnél mindennek az érzelmi következményeitől, az önfeltárásba való belehajlás akkor lehetséges, ha ugyanolyan következetesen tiszteled az érzéseidet, mint a logikát.

A Kos újhold a biztonság érzését említette számodra, és azt, hogy hogyan érzed magad az otthonodban, sőt még önmagadban is. Mivel a Chiron még mindig az életednek ebben a szektorában tartózkodik, arra vezetnek, hogy lásd, hogy az általad keresett újrakezdéshez vezető út a gyógyuláson keresztül vezet. Éppen az, amit esetleg elkerülsz, az adja meg neked a tisztánlátást és az inspirációt ahhoz, hogy megértsd, hogyan javíthatsz az életednek ezen a területén. Ma lehetőséged van arra, hogy mindent összehozz, és végre reményt érezhetsz arra, hogy a dolgok valóban jobbá válhatnak.

Irek

Változó jegyűként, különösen, ha a Nap vagy az uralkodó bolygód a későbbi fokokon belül van, akkor a Kos szezon kezdete és ez az újhold óriási hatással van rád. Mivel a nagyobb energia ebben a tűz jegyben összpontosul, a tizenegyedik házatokra kell jobban összpontosítanotok. A születési horoszkópodnak ez a területe a barátságokra, a jövőre vonatkozó reményekre és álmokra, valamint az összetartozás és a társadalmi biztonság érzésére utal. Neked, mint Ikreknek, ez az életed szociális része, ami természetesen olyan terület, amely fontos számodra. Míg egyes csillagjegyek inkább a nagyobb magányban és csendben élnek, és abban érzik magukat a legjobban – te nem tartozol ezek közé a csillagjegyek közé.

Ezt már olvastad?
Csütörtöki horoszkóp, Szeptember 28., Elég nagy ambíció van ma a levegőben

Számodra a társasági életed a családod és az általános jóléted része. A Hold, a Jupiter és a Chiron jelenléte azonban a gyógyulásra is utal. Lehet, hogy volt egy összezördülés, vagy akár egy mélyebb érzés, hogy néhány ember az életedben nem igazán törődött veled hitelesen, hanem inkább a rólad alkotott elképzelésüket karolta fel. Bár a Chiron itt egy átalakító jellegű tapasztalatra utal, ez egyben a te lehetőséged is, hogy megbizonyosodj arról, hogy a környezetedben mindenki olyan, akivel valóban összhangban érzed magad és akit támogatsz.

Amit megengedsz, az folytatódik, és bár szereted jól érezni magad, arra is ügyelned kell, hogy azok, akikkel ezt teszed, arra inspiráljanak, hogy azzá válj, akivé álmodod magad. A barátságaidnak inspirálniuk kell téged, hogy folyamatosan fejlődhess és önmagad legjobb változatává válhass, ahelyett, hogy csak mások elvárásainak élnél. A mai energia alatt érezni fogod ezt a lökést, hogy emlékezz arra, milyen érzés inspirálódni.

X