Rák

Kedves Rák, a hét közepe igazán jót fog tenni neked. Minden munkádat gyorsan elvégzed, és talán még egy fontos emberrel is elbeszélgethetsz. Ez egy befektetésről vagy pénzváltásról szólhat. Alkalmazd ezt a helyzetedre, ahogyan az illik. A nap végére azonban valami megváltozik. Türelmetlennek fogod érezni magad. Nem akarsz majd még néhány napot várni a válaszra vagy a megoldásra. Légy óvatos ezzel az energiával és lelkiállapottal. Akaratlanul is tovább tolhatod a dolgokat, ha túlságosan nyomulsz. Vagy olyan csomókat hozhatsz létre, amelyeket nehéz lesz feloldani.

Amint a Hold a Skorpióba lép, a múltból felidéződhet néhány emlékkép. Olyan dolgok, amiket talán látni akarsz, talán nem. Inkább az emlékek felé hajlik, amiket nem akarsz látni. Ez néhányatoknál olyan viselkedést vált ki, ami nem jellemző rátok.

Bár ez a nap tudatosíthatja benned, hogy mit kell elkerülnöd és mire kell odafigyelned, néha a pillanat hevében hajlamosak vagyunk elfelejteni mindazt, amit elterveztünk. Ha teheted, ma hordj magaddal a zsebedben egy követ, amely arra emlékeztet, hogy légy türelmes, és ne válj impulzívvá. Csak arra ügyelj, hogy időközönként érintsd meg, nehogy elfelejtsd, miért is hordod magadnál!

Ikrek

Kedves Ikrek, amikor az emberek ujjal mutogatnak rád, és azt mondják, hogy nem lehet benned megbízni, vagy hogy kétszínű vagy, akkor általában csak túl drámaian fogalmazzák meg az Ikrek problémás területeit. De nem te vagy az egyetlen, akinek hibái vannak. Minden csillagjegynek vannak. És azért kerül ez ma szóba, mert a természetes kíváncsiságod és a gyorsaságra való vágyad gyakran arra késztet, hogy átvágd a sarkokat, vagy becsapd az embereket, hogy megkapd, amit akarsz. Vigyázz ma erre. Sokan azt hiszik, hogy ez a legviccesebb dolog, de végső soron csak rossz hírnevet szerez neked.

Ha egy harmadik féllel kapcsolatos helyzetbe keveredtél, itt az ideje, hogy megkérdezd magadtól, miért nem tudod elengedni egyik felet sem. Nem segít, ha az ember hazudik önmagának. A hetek előrehaladtával egyre inkább szembesülni fogsz ezzel a kérdéssel, ahogy a Nap az Ikrekben közeledik a Junóhoz az Ikrekben.

Az is szép és jó, ha minden oldalát meg akarod hallgatni a történetnek, de bizonyos helyzetekben neked kell állást foglalnod. Nem lehetsz egyszerre valami ellen és mellette is. De ez csak egy példa.

Skorpió

Kedves Skorpió, a nap sok meglepetést tartogat számodra. De nem véletlenül vagy még mindig a legjobbak listáján. Természetes módon nagyon jól tudsz érvényesülni és elérni, amit akarsz. Nincs időd olyan emberekre, akik csak az idődet pazarolják, vagy nem tisztelnek téged és a kívánságaidat. Emiatt ma érdekes beszélgetésekben lesz részed, amelyek megerősítenek abban, hogy önmagadban is elég szilárd vagy. De azt is érezheted, hogy meg kell védened azt, amiben hiszel vagy amiért kiállsz.

Az átvonuló Hold a mai nap vége felé a Skorpióba lép. Így a következő napokban is elég jó dolgokra számíthatsz. Ennek ellenére azonban számolj azzal, hogy találkozhatsz majd olyan emberekkel, akik olyan megjegyzéseket tesznek, amelyek az idegeidre mennek vagy bosszantanak. Söpörd le őket, és ne foglalkozz velük. Ők csak a szórakozás kedvéért akarnak felhúzni téged, vagy azért, mert figyeleméhesek és bizonytalanok. Ha minden más kudarcot vall, hagyd, hogy a Szaturnusz a Halakban és a Vénusz a Rákban a „vízi úton” vezessen – a hallgatáson keresztül. Ez néha határozottan hangosabb lehet a szavaknál.

X